top of page

Yksi piste kotiin Tampittarien toisesta turnauksesta 17.10.

Pelipäivä on aina juhlapäivä ja 17.10. SBS Tampin pelaajilla oli varsin erityinen juhlapäivä, sillä päästiin korkkaamaan aivan uusi pelipaikka eli salibandypiireissä jo melko legendaariseen maineeseen noussut Kirkkonummen pommari. Lisäksi vastaan asettui kaksi täysin uutta vastustajaa Kirkkonummen Rangers ja SB Vantaa.


Ensimmäisenä vastaan asteli emäntäjoukkue Kirkkonummen Rangers. Vaikka Tampittarilla oli ollut erittäin aikainen herätys, ei tämä ollenkaan näkynyt otteissa. Peli eteni käytännössä koko ajan SBS Tampin hallinnassa, ja Rangersin tehdessä enemmän pistohyökkäyksiä kohti tässä pelissä maalin suulla olleen Sini Kylä-Kailan maalia. Ensimmäinen erä meni maaleitta, vaikka SBS Tampilla oli lukuisia hyviä maalintekopaikkoja. Toisessa erässä kuitenkin rävähti, kun Riia Reunamäki pamautti koko voimallaan pallon suoraan Eveliina Leppäsen syötöstä ylähyllylle. Kauhean kauaa ei johdosta ehditty nauttia sillä Rangers pääsi muutamia minuutteja myöhemmin kampeamaan itsensä tasoihin. SBS Tamppi kuitenkin pääsi nopeasti johtoon, kun Susanna Laurila kävi Jenni Stenholmin syötöstä kiskaisemassa Tampittaret 2-1 johtoon. Tämän jälkeen SBS Tamppi loi kolmen kentän voimin lukuisia maalipaikkoja mutta palloa ei harmillisesti maaliin saatu toimitettu, vaan Rangers pääsi jälleen tasoittamaan pelin aivan toisen erän lopussa.


Kolmanteen erään saatiin kuiteinkin jälleen hyvä alku kun Susanna Laurila kirmaisi Rangers puolustajien keskeltä läpiajoon ja iski varmasti pallon ohi Rangersin maalivahdin. Harmillisesti vieläkään ei SBS Tamppi saanut ketsuppipulloa auki ja peliä valmentajan Kari Packalenin sanoin tapettua. Lisää suolaa tehottomuuden lisäksi haavoihin kaatoi Rangersin loppuhetkien kaksi maalia, joilla peli lopulta päättyi SBS Tampin kirvelevään 3-4 tappioon.


(c) Esa Takalo


Päivän toiseen otteluun SB Vantaata vastaan SBS Tamppi lähti sisuuntuneena ja tämä sisu toikin heti alkuminuuteilla tulosta, kun Jenni Stenholm ajoi maalille ja kiskaisi pallon etukulmasta maalin kattoon. Ensimmäisen erän puolessa välissä SBS Tampin tämän kauden uusiin tulokkaisiin kuuluva Milla Vesalainen kiskaisi Tamppi-uransa ensimmäisen maalin ja siirtäen SBS Tampin 2–0 johtoon. Rangers -pelin tapaan peli eteni SBS Tampin komennossa ja paikkoja luotiin lukuisasti. SB Vantaa kuitenkin osoitti vaarallisuutensa ja pääsivät toisen erän alkupuolella kaventamaan lukemat 2-1. Kauan ei kuitenkaan tarvinnut odottaa kun Tiia Rajala ohjasi Tiia Hoikkalan vedon SB Vantaan maalivahdin ohi ja SBS Tamppi siirtyi 3-1 johtoon. Harmillisesti SBS Tamppi joutui toisenkin kerran kokemaan sen kuinka paljon kovemmin omista virheistä voi joutua maksamaan divaritasolla. Pari harmillista virhettä ja SB Vantaa armottomasti rokotti pääsemällä ensimmäiseksi suoraan jäähyltä läpiajoon ja tästä kaventamalla tilanteen 3-2. Hetkeä myöhemmin taas maalinedustakahakasta SB Vantaa pääsi tasoittamaan 3-3. Lopun tiukasta taistelusta ja yrityksestä huolimatta ei SBS Tamppi saanut iskettyä voittomaali ja siten avattua voittotiliä vielä divarissa.


Pelien jälkeen SBS Tampin valmentajana Kari Packalenin kommentoi seuraavanlaisesti: ”Ollaan pelattu 11/12 erää erittäin hyvää salibandyä, joten avaimet ovat täysin meidän käsissä. Terävyyttä maalintekotilanteissa sekä kovuutta kaksinkamppailuihin niin tästä saadaan vielä hyvä kausi.”. Seuraaviin peleihin on neljä viikkoa aikaa, joten SBS Tamppi vetäytyy nyt hetkeksi hiomaan terävyyttä maalintekoon sekä löytämään pari astetta kovuutta lisää omaan peliin. Pelit jatkuvat 14.11 Espoossa Stars-areenalla, jolloin vastaan asettuu taas aivan uusia vastustajia Northern Starsin ja SS Novan muodossa. Kovat vastukset on taas luvassa!


Valitettavasti tämän hetken olosuhteiden takia emme voi pyytää SBS Tampin kannattajia tulemaan pitämään ääntä hallille mutta olkaa hengessä mukana taas 14.11 ja pitäkää Salibandyliiton tulospalvelu auki!

Pelipäivän tehonaiset:

Susanna Laurila 2+0, Jenni Stenholm 1+1, Riia Reunamäki 1+1, Milla Vesalainen 1+0, Tiia Rajala 1+0, Roosa Luukkonen 0+1, Tiia Hoikkala 0+1 ja Eveliina Leppänen 0+1.

52 views0 comments

Comentários


bottom of page