top of page

Edustuksen voitokas päätös kaudelle

Tamppi pääsi nauttimaan melkein kotiedusta, kun pelit pelattiin Kaukajärven Spiral-hallilla.

Peleihin lähdettiin jännittävissä tunnelmissa, sillä panoksena oli sarjassa pysyminen tai

karsintoihin joutuminen.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui vähälukuinen FB Factor, joka teki 0-1 maalin heti

puolentoista minuutin jälkeen elin alkamisesta. Tämän jälkeen Tampin kapteeni Minttu (#17)

teki 1-1 tasoitusmaalin Venlan (#10) syötöstä. Minuutin jälkeen Tampin maalista FB Factor iski

taas itsensä johtoon 1-2, mutta tästä puolen minuutin jälkeen Hansu (#3) iski tasoitusmaalin

2-2 Arskan (#2) syötöstä. Melko vauhdikkaat 6 minuuttia ensimmäisessä erässä. Toisen erän

aikana alkoi Tampin maalijuhlat, sillä maaleja tehtiin 7, joissa vielä tehoille pääsivät Venla

(#10) 1+0, Anette (#24) 0+1, Minttu (#17) 1+0, Saara (#35) 0+1, Amalia (#22) 2+1, Ruut (#5)

1+1, Veera (#23) 1+0, Aurora (#2) 0+1, Noora (#6) 1+0 ja Iidu (#15) 0+1. Tämä varsin maalirikas

peli päättyikin sitten 9-2 Tampin voittoon ja tärkeät 2 pistettä kotiin!

Toiseen peliin lähdettiin vielä jännittyneempänä, kun ensimmäiseen, sillä vastassa oli O2-

Jyväskylä II, jota vastaan Tamppi on pelannut tiukkoja ja vauhdikkaita pelejä jo

aikaisemminkin. Tästä pelistä olisi kuitenkin otettava voitto, jotta sarjapaikka pysyisi. Peli alkoi

vauhdikkaasti, kun O2 iski ylivoimalla ensimmäisen maalin ja siirtyi 1-0 johtoon. Tästä kahden

minuutin jälkeen O2 pamautti jo toisen maalinsa ja siirtyi 2-0 johtoon. Tämän jälkeen

kapteenimme Minttu (#17) täräytti kavennusmaalin 2-1 Hansun (#3) syötöstä. Kuitenkin alle

puolen minuutin jälkeen Tampin maalista O2 laittoi vielä yhden maalin ennen ensimmäisen

erän loppua ja siirtyi 3-1 johtoon. Toiseen erään lähdettiin siis maalinnälkäisinä ja voitto

silmissä ja se näkyi. Tamppi laittoi verkot tötterölle ja Ruut (#5) iski kavennusmaalin 3-2

Mintun (#17) syötöstä. Tästä puolen minuutin päästä Venla (#10) iski tasoitusmaalin Allun

(#13) syötöstä. Tunnelma oli melko jännittynyt ja hyviä peittoja ja vetoja tuli molemminpuolin.

Allu (#13) päätti hoitaa Tampin johtoon ja laittoi verkkoon 3-4 johtomaalin Ruutin (#5)

syötöstä. Sitten oli vielä viimeinen ja kolmas erä jäljellä, johon lähdettiin johtoasemissa.

Kolmas erä oli jännitävä ja hienoa taistelua molemmilta joukkueilta. Tamppi selviytyi

kunniakkaasti myös yhdestä alivoimasta kolmannessa erässä. Lopulta summeri soi ja

Tamppille hienon taistelun jälkeen taas 2 pistettä ja voitto kotiin.

Ilalla sarjatoverit O2-Jyväskylä II ja SBS Rupu pelasivat vielä ottelun keskenään, joka Tampin

onneksi päättyi O2 voittoon, joka tarkoittaa sitä, että SBS Tamppi säilyy naisten