top of page

Edustusjoukkue nappasi 2 pistettä mukaan Riihimäeltä

Riihimäellä eli kavereiden kesken Riksussa Tamppi kävi pelaamassa kauden toiseksi viimeisen turnauksen. Vastaan asettui ensimmäiseen peliin sarjaykköseksi kivunnut Classic II, sekä toiseen peliin taas perää pitävä kotijoukkue Panthers.

Ensimmäisessä pelissä Classic nousi 1-0 tilanteeseen ensimmäisessä erässä yhdestä jäähystään huolimatta. Toisen erän alkupuolella Tamppi tasoitti 1-1 tilanteeseen Iidun (#15) tekemällä maalilla, syöttäjänä Saara (#35). Toisen erän loppuun Tamppi pelasi jännittävät mutta erittäin laadukkaat 4 minuuttia alivoimaa pitäen oman maalin puhtaana. Kolmoserässä Classic paukutti vielä kaksi maalia, sekä Tamppi yhden varsin tyylikkään vaparimaalin (maalin tekijänä Noora #6, syöttäjänä Hansu #3). Peli päättyi näin harmittavan niukasti Classicille 3-2.

Toisessa pelissä maalihanat aukesivat nopeasti, ensin Panthers laukoi tilanteeseen 1-0 mutta nopeasti tämän jälkeen edelleen maalinnälkäinen sentterimme Iidu (#15) laittoi Panthersin verkot laulamaan Venlan (#10) syötöstä. Kolmannessa erässä Iidu laukoo jälleen ja Tamppi nousee 2-1 tilanteeseen. Panthers kuitenkin tasoitto lähes heti perään ja kolmannen erän viimeiset 5 minuuttia taisteltiin raivokkaasti voitosta. Lopulta Saara (#35) laukoi Tampille turnauksesta mukaan 2 pistettä kuumottavat neljä sekuntia ennen pelin loppua.

Kuva: Hanna Kalliolaakso