top of page

Edustuksen vierasressu Jyväskylään

Uusi vuosi uudet kujeet. Vuoden ensimmäiset pelit edessä Jyväskylässä 20.1. Matka kohti Jyväskylää alkoi reippain mielin ja Tamppi oli valmis ottamaan pisteet kotiin.

Ensimmäisenä vastassa oli SBS Rupu. Peliin lähdettiin kovalla voitontahdolla. Pilli soi ja peli alkoi. Tamppi sai pyöritettyä paljon vastustajan päässä ja vetoja tuli paljon. Noin 9 minuutin kohdalla Veera Grönqvist #23 nostaa Tampin johtoon ensimmäisellä maalilla.

Toinen erä alkoi samalla kaavalla ja Tamppi oli enemmän niskan päällä vaikkakin Rupu oli saanut hyvää tatsia päälle ja vaarallisia hyökkäyksiä Tampin päähän. Tamppi luikerteli kahden maalin johtoon Ida-Maaria Tervalan #15 laukauksella.

Kolmannessa erässä Rupu otti kolmannen vaihteen silmään ja pisti Tampin aika ajoin pyörryksiin. Kolmas erä oli Tampille hyvin vaikea. Rupu kavensi yhdellä maalilla, kunnes Tampin Venla Koivunen #10 nosti joukkueen 3-1 johtoon. Rupu pääsi yllättämään vielä erän loppupuolella maalilla. Tamppi hoiveroisella puolustuspelillä sai pidettyä johdon ja heikko kolmaserä ei kaatanut joukkuetta. Voitto Tampille 3-2.

Kuva: Hanna Pöyriä

Päivän toinen peli oli 02-Jyväskylää vastaan. Peliin lähdettiin rennolla fiiliksellä voitto mielessä. Ensimmäinen erä oli maaliton ja vääntö oli todella tasaista joukkueiden välillä.

Toisessa erässä Tamppi pääsi yllättämään vastustajan. Milla Räikkönen #4 laittaa pallon maaliin ja pistää Tampin 1-0 johtoon. Ei kauaakaan kuin Tamppi pääsee ylivoimalle ja Veera Grönqvist #23 tekee maalin. Toinen erä loppuikin edelleen tiukan väännön jälkeen 2-0.

02-Jyväskylä lähti kolmanteen erään tuohtuneena ja voitonnälkäisinä. Molemmat joukkueet joutuivat kamppailemaan kunnolla. Ida-Maaria Tervala #15 pyöräytti maalin ja jälleen Tampin johto kasvaa. Erän loppumetreillä 02-Jyväskylä sai yllätettyä Tampin ja teki kavennusmaalin. Hyvän taistelun jälkeen Tamppi vie pelistä voiton lukemin 3-1.

Vuoden ensimmäiset pelit alkoivat rytinällä ja Tampille toivotut 4 pistettä viikonlopusta. Näillä voitoilla ja fiiliksillä on hyvä jatkaa seuraavaan turnaukseen, joka on Raumalla.