top of page

Voittotili avattu - täydet 4 pistettä kotiin Hattulasta!

Otteluraportit Hattulan turnauksesta 10.11.2018.

Mollivoittoisesti sujuneen Riihimäen turnauksen jälkeen lähti sisuuntunut SBS Tamppi kohti Hattulan Juteinikeskusta, jossa ensimmäisessä pelissä vastaan asettui emäntäjoukkue PIsku. Turnaukseen lähdettäessä oli SBS Tampin ainoana tavoitteena tulla kotiin voittotili avattuna. Tampittaret ovat sanansa mittaisia naisia ja voitonkiilto silmissä koko joukkue pelasi tähän mennessä parhaan pelinsä.

Alkuvihellyksestä asti SBS Tamppi otti pallonhallinnan itselleen ja alkoi luomaan tasaisella tahdilla maalipaikkoja. Reilun 5 minuutin pelin jälkeen Titta Saarisen pitkä avaus löytää maalin eteen vapaaksi jääneen Maaret Hörkön, joka laittaa pallon maalivahdin kainalon kautta maaliin ja SBS Tamppi 1-0 johtoon. Alle minuutti tästä, kun Venla Siivonen murtautuu vastustajan pakkien välistä läpiajoon. Venlan harhautusyrityksen vastustajan maalivahti ennätti torjumaan mutta taustalta tullut Eveliina Leppänen pistää irtopallon varmasti maaliin tehden samalla Tamppi-uran ensimmäisen maalinsa! Vastustaja osoitti kuitenkin vaarallisuutensa ja pääsi tuikkaamaan pitkästä roikkupallosta 2-1 kavennuksen. Sen lähemmäksi vastustajaa ei kuitenkaan päästetty vaan ensiksi Titta Saarinen napautti maalin edestä Maaret Hörkön ylärimasta kimmonneen vedon maaliin. Tästä hieman myöhemmin Venla Siivonen pääsi vapaalyönnistä kaunistelemaan numerot 4-1 Marjo ”Mami” Järvisen nopeasta syötöstä. Tampittarilla oli paikkoja useampaan maaliin mutta vastustajan hyvä puolustus ja epäonni piti lukemat 4-1.

Toiseen peliin lähdettiin hyvillä mielin ensimmäisen pelin jäljiltä kun vastaan asettui TiPa. SBS Tampin likkojen heikkous on tunnetusti ollut päivän toinen peli. Kun peli vihellettiin käyntiin, oli tempo hieman laiska ja maalivahtiamme Sini Kylä-Kailaa lainaten, ”tylsä”. Onneksi tempo saatiin nostettua ja Tampittaret pääsivät vauhtiin. Pelin avausmaalin teki Maaret Hörkkö Susanna Laurilan syötöstä ajassa 13:23. Tästä innostus lähti käyntiin ja Venla Siivoinen päätti pistää pallon uudestaan vastustajan verkkoon. Toiseen erään lähdettiin 2-0 johtoasemista. Tempo saatiin taas kohdilleen mutta maalien viimeistelyssä oli hieman hankaluuksia, sillä toisen erän ainoan maalin teki Susanna Laurila. Viimeinen erä lähti käyntiin edelleen hyvillä fiiliksillä. Ajassa 32:52 TiPa sai kuitenkin ensimmäisen maalinsa, mutta se ei meidän Tampittaria hidastanut. Maaleja sateli lisää jokaisen kolmen kentän osalta ja peli päättyikin 7-1 SBS Tampin iloksi. Näin oli 4 pistettä haettu Hattulasta kotiin.

Seuraavaksi SBS Tamppi pääseekin pelaamaan kotiluolassaan Tamppi-areenalla 1.12 kun vastaan asettuvat RSS Panthers ja sarjanousija SBT PaPo. Kaikki siis joukolla kannustamaan, kun Tampittaret pyrkivät jatkamaan voittoputkeaan!