Syksyn viimeisessä turnauksessa pieni tason nosto

Syksyn 2019 viimeinen turnaus pelattiin 14.12 Parkanossa.

SBS Tamppi - Gunners 3-3

SBS Tamppi - Steelers II 3-3

Vuoden viimeisen turnauksen ensimmäisessä pelissä SBS Tamppi sai vastaansa kutkuttavan paikallisvastustajan Gunnersin. Ottelusta oli odotettavissa tiukka vääntö, eikä tälläkään kertaa tarvinnut pettyä. Ensimmäinen erä alkoi Tampittarien kannalta lupaavasti Kaleniuksen, #3, viimeistellessä tarkalla kantilla Leppäsen, #20, kauniista jättösyötöstä. Lisäksi ottelun yhdeksi kulmapelaajaksi noussut Jenni Stenholm, #10, lisäsi Tampin johtoa erän lopussa taidokkaalla osumallaan. Gunners kuitenkin taisteli myös hyvin ja sai työstään tuloksia toisessa erässä kolmen maalin muodossa. Tampittarien onneksi myös Stenholm onnistui upottamaan tarkan laukauksen vastustajan verkkoon Vainikan, #23, timanttisen syötön päätteeksi. Niinpä kolmanteen erään lähdettiin tiukassa, sydämentykytyksiä aiheuttavassa 3-3 tasatilanteessa. Tampittaret hakivat voitto-osumaa kuumeisesti, mutta palkintoa ei valitettavasti seurannut. Kolmas erä olikin muutakin ottelua vastaava, tiukka. Tilanteita syntyi kumpaakin päähän ja viimeistelyn nihkeyden mukana lipesi myös voitto Tampittarien sormien välistä. Ensimmäisen pelin tasapeli jättikin Tampin nälkäiseksi seuraavaa ottelua ajatellen.

Päivän toiseen ja samalla vuoden viimeiseen otteluun lähdettiin nälkäisinä. Kyseessä oli ensimmäinen kohtaaminen Steelers II:n kanssa. Peliin lähdettiin korkealla karvilla, sillä vastustaja tiedettiin hyväjalkaiseksi. Vastustaja onnistui kuitenkin murroissa ja rokotti peräti kahdesti. #23 Vainikan maali erän loppuun nosti joukkueen peliin mukaan. Vastustaja heilutti verkkoa toisen erän alkuun, jolloin parempaa rytmiä lähdettiin hakemaan tiivistyksen avulla. Ote parani - pinkit pysyivät paremmin pallolla ja taistelivat omissa. #10 Stenholm, joka valittiin ansaitusti päivän tampittareksi, nosti maalillaan joukkueen yhden päähän. Kolmannen erän tavoite oli selkeä - päästä rinnalle ja ohi. Maalipaikoille päästiinkin yhtenään, ja ansaittu tasoitus nähtiin #4 Tervalan lavasta pitkän paineistuksen päätteeksi. Viimeistely jäi uupumaan, eikä paikkoja hyödynnetty, ja myös toinen ottelu päättyi lukemiin 3-3.