top of page

SBS Tampin edustuksen Suomen Cup-pelit 27.8.2022

Updated: Sep 28, 2022

Suomen cup: Ottelu 1: SBS Tamppi vs O2 Jyväskylä III


Huh huh…. Kauden eka matsi jännittää aina… kaudesta toiseen…

Edeltä oli jo skautattuna, että vastaan saataisiin Tamppia nuorempi tiimi, joten tiedossa oli, että villejä pyörähdyksiä saataisiin nähdä ja niitähän myös nähtiin.

Tampin onneksi maalinteon kuitenkin aloitti meidän tähtisentterimme Eve ajassa 3.15, joka hyvän karvauksen seurauksen sai pallon kaapattua itselleen. Tampin toisesta maalista vastasi Noora, joka nousi näppärästi pakin paikalta, taisteli vastustajan kulmassa ja sen jälkeen päämäärätietoisesti kanttasi maalille.


Hyvän tsempin lisäksi tampin peliä (valitettavasti) hallitsivat myös toistuvat vastustajaan mailaan tehdyt lyönnit, joka ajoittain rikkoi peliä vähän turhankin paljon. Ensimmäisen erän loppupuolella Hansu sai jäähyn ja vastustaja pääri rokottamaan 2-1.


Tällaisesta Tamppi ei onneksi hätkähdä. Neakin taisi ihan vaihtopenkillä mainita, että vauhtia vaan ja läpi - kyllä niistä sillä päästään ja osoitti sanoman todeksi toisen erän alussa ajalla 17.03.

Myös vastustaja kuitenkin pysyi edelleen sitkeänä, kun O2:n Pinja Pirttimäki teki toisen maalinsa ajassa 21.56.

Pelin lukemat tuli viimeistellyksi Even ketjun toimesta 4-2, kun suorien syöttöjen ketju tavoitti maalilta Ellun, joka viimeisteli homman tyylikkäästi.

Kolmannen erän ainoana tilastomerkintänä allekirjoittaneen jäähy.

Ja sitten vain katseet kohti päivän toista peliä.Suomen cup: Ottelu 2: SBS Tamppi vs. SB Vantaa


Ensimmäisen pelin jälkeen Tampilla oli hyvää aikaa puolestaan katsella SB Vantaan ensimmäistä peliä. Peliä ei lopulta tarvinnut katsoa edes pitkään, kun tiedossa oli, mitä vastaan olisi tulossa. SB Vantaa oli lähtenyt liikkeellä 9 kenttäpelaajan kokoonpanolla, mikä varmasti saneli heidän tiukan kilpikonna-muodostelman oman maalin edessä. Jos paikka kuitenkin tulisi, SB Vantaan pelaajat olisivat valmiit iskemään.


Kaikki Tampin kauhuskenaariot alkoivat käydä heti ekassa erässä toteen, kun pyöritys vastustajan päässä ei tuottanut tuloksia ja sen sijaan omaan päähän saatiin jatkuvasti juosta


SB Vantaan vaarallisten vastahyökkäysten johdosta. Tampin takakarvi johti myös rangaistuslaukauksen antamiseen vastustajalle, mutta SB Vantaan Karoliina Pohjan kikat eivät purreet Anniin, joka torstain reenien jäljiltä oli 100 %:sti treenattuna kaikenlaisten rankkareiden varalle. Tyylikäs rankkarin torjunta ei kuitenkaan estänyt SB Vantaata 1-0 johdolta, kun Karoliina Pohja kävi kuittaamassa ajassa 7.28.


Kaiken kaikkiaan pelin alkua saattoi pitää rankkareiden värittämänä. Vastustajan rikkoessa Jenni pääsi yrittämään rankkaria ajassa 3.35 ja Päivi ajassa 15.43, joista jälkimmäinen sitten upposi. Tosin allekirjoittaneen suojalasimuoti päälaella sai vastustajan niin hämilleen, että vastustaja vaati maalin mitätöintiä suojalasien väärinkäyttöön vedoten. Tähän tuomarit eivät onneksi kuitenkaan mukaan lähteneet.Helpotusta Tampin alkurämpimiseen saatiin, kun Iidun tyylikäs veto tavoitti maalinperukat ajassa 16.05 ja Ellu laittoi omansa sisään 21.09. Toivoa oli kuitenkin edelleen myös vastustajalla, joka YV osumalla kavensi tilannetta 3-2. Ehkä sitten lopulta kuitenkin Tampin mylly oli pyörinyt niin vahvasti, että Vantaan puolustus ei enää kolmatta erää kestänyt. Tamppi sai maalihanat auki ja nannaa yleisölle tarjoilivat puolustajat Hansu, Noora (kahdesti!) ja Saara. Hyökkääjistä maalinteossa onnistuivat Venla ja Tipe. Peli päättyi lopulta lukemiin 2-9 Tampille. Tamppi kiittää ja kuittaa ja jatkaa Suomen cupin 2. kierrokselle!


Pelien jälkeen päivän Tampittareksi valittiin Eve, joka teki kovaa työtä sekä puolustus- että hyökkäyspäässä ja omalla pelillään loi paikkoja koko ketjulle.


#18, Päivi65 views0 comments

Comments


bottom of page