top of page

SBS TAMPPI - KADONNEIDEN VOITTOJEN METSÄSTYS

Steelers - SBS Tamppi

Pelipäivä, juhlapäivä ja Tampin joukkueen autoletkan keulat oli suunnattu kohti Hämeenlinnaa, jossa päivän ensimmäisessä ottelussa tuli vastaan Steelers. Tiedossa oli kova vastustaja, joka viime kauden päätteeksi oli tippunut NLBstä 1. divisioonaan. Peli alkoi tasaisissa merkeissä ja paikkoja tuli kumpaakin päähän. Klassinen sanonta menee, että jos ei itse tee, niin kaveri tekee ja näin kävi myös tälläkin kertaa. Ajassa 09.05 pallo löysi tiensä Tampin verkkoon ja Steelers siirtyi johtoon. Maalin jälkeinen vaihto on pahin ja tämä toteutui 34 sekuntia myöhemmin, kun Steerlers iski itsensä jo 2-0 johtoon. Steelers iski vielä 20 sekuntia ennen erän loppua ja erätaukoa lähdettiin viettämään kotijoukkueen johdossa 3-0.

Toinen erä alkoi Tampin kannalta paremmin ja ajassa 18.23#31 Jenni Stenholm laittoi pallon verkkoon #18 Päivi Riutan esityöstä. Muuten toinen erä mentiin tasaisissa merkeissä ja muita tilastomerkintöjä erään ei saatu. 1-0 erävoitto Tampille ja lukemista 3-1 lähdettiin kolmanteen erään.

Kolmatta erää oltiin pelattua 10 minuuttia ja Steelers oli repinyt eron jo 4 maaliin (5-1), mutta sitten sattui ja tapahtui vähän kummia. #8 Mona Takalo otti jäähyn pelaamisesta ilman mailaa ja vaihtopenkille tämä tilanne näytti koomiselta. Jäähy tapettuaan Tamppi piristyi ja sitten alkoi Stenholmin siskosten maalikilpailu. Ensiksi #31 Jenni iski ottelun toisella maalillaan pelin 5-2 ja 37 sekuntia myöhemmin #35 Saara Stenholm toi Tampin jo kahden maalin päähän. Saaran maalin syöttöpisteen ansaitsi #18 Päivi Riutta. Valitettavasti tässä kilpailussa ei enempää maaleja nähty ja Steelers kävi iskemässä yhden maalin tyhjiin ja viimeisteli loppulukemiksi 6-3. Tästä pelistä jäi paljon käteen mutta myös paljon opittavaa ja katseet oli nopeasti siirrettävä jo toista ottelua kohti.

SBS Tamppi- AFC Campus

Päivän toisessa pelistä tuli vastaan sarjakärki AFC Campus, joka oli tähän asti voittanut kaikki pelinsä.

Ottelu alkoi vauhdikkaana ja heti alusta alkaen huomasi, että Campuksen pelaajat olivat valinneet itselleen kaverin Tampin joukkueesta. Campus painoi päälle ja ajassa 06.39 Tampin verkko heilui ensimmäisen kerran. Ajassa 09.21 #18 Päivi Riutta iski pallon kaverin verkkoon nopean hyökkäyksen päätteeksi, samalla tuoden Tampin tasoihin. Esityön tähän maalin teki #21 Vilma Vähälä.Kuittaus oli melko nopea ja noin 2 minuuttia myöhemmin Campus siirtyi jälleen johtoon ja erätaukoa alettiin viettämään lukemista 2-1.

Toinen erä alkoi kaikista pahimmalla tavalla, pallo löysi tien Tampin maaliin vain 36 sekuntia erä alusta. Kylmä kyyti jatkui ja Campus iski itsensä jo 3 maalin karkumatkalle ajassa 17.58. Tämän jälkeen peli tasoittui hieman ja maalipaikkoja syntyi molempiin päihin. Ajassa 22.24 Tamppi joutui alivoimalle, kun #11 Nea Groundstroem sai jäähyn työntämisestä. Tamppi selvitti alivoiman, joka piti sisällään muutaman erittäin tärkeän blokin. Samalla pelin hallinta siirtyi Tampille. Maalipaikoista huolimatta tilanne säilyi samana ja erätaukoa lähdettiin viettämään tilanteesta 1-4.

Kolmas erä alkoi Campuksen pienessä hallinnassa ja Tamppi iski vastaan. Tamppi ei omista maalipaikoista huomatta saanut palloa maali ja Campus viimeisteli yhden joten lopputulokseksi merkittiin 1-5. Näin ollen Tamppi jäi jälleen kerran ilman voittoja ja voittojen metsästys jatkuu 3 viikon päästä Espoossa.

Päivän Tampittareksi kruunattiin #25 Jenny Tokoi, joka aiheutti vastustajille harmaita hiuksia rohkeilla valinnoillaan ja peitti monta laukausta ja otti tärkeitä katkoja.

Valmentaja kiittää ja kuittaa jälleen kerran.

(PS. Voisiko pellaajat ottaa nää rapsan kirjottamisen haltuun :D)