top of page

Kotiturnaus 5.3 – Tuttu 2 pisteen suoritus Tampin edustusjoukkueelta

Kuva: Esa Takalo

SBS Tamppi – MIG 8-2

Tästä kotiturnauksesta lähti 1 divarin B-lohkon kolmas turnausviikonloppu putkeen. Vaikka viikolla treeneissä olikin havaittavissa painavaa jalkaa, kotiturnaus tähän väliin tuotti tietysti tutun ekstrabuustin, sillä kuka sitä nyt kotiyleisön eteen haluaisi häviämään lähteä.

Lisälatausta varmaan oli saatavissa siitäkin, että päivän ensimmäinen vastustaja oli Tampin rakas vastustaja MIG. Tiedossa myös oli, että koronan vuoksi MIG:llä olisi 2 pelin sijasta 4 pelin turnausviikonloppu.

Pelin alku lähti tasaisesti, mutta jossain vaiheessa alkoi näkyä, että Tamppilaisten aamupuurossa oli sittenkin paremmat hiutaleet kuin vastustajalla, sillä aiemmasta poiketen pesukone tuntui pyörivän MIG:in päässä, kun Tamppi liikutteli palloa näyttävästi.

Toisen erän alun ylivoimamaalin jälkeen Tampilla ei enää soinut omissa kertaakaan ja jännitys siirtyi enemmän siihen kumpi Stenholmin siskoksista veisi heidän keskinäisen pistekisan kummankin pelatessa huippuvireessä.

Kapa -SBS Tamppi 5-3

Pelien välissä Tamppi sai ihailla katsomosta, kuinka Gunners otti sarjakärki Kapa:lta pisteet Kapan ensimmäisestä pelistä. Ajatus peliin lähdettäessä olikin toistaa Gunnerssin temppu, sillä voitto tästä pelistä olisi mahdollistanut sarjan kakkospaikan haltuun saamisen.

Kuten niin monessa muussakin turnauksessa tällä kaudella, kakkospeliin lähtö Tampilta oli kuitenkin tukkoinen ja toiseen erään lähdettiinkin kahden maalin takaa-ajo asemasta. Toisessa erässä tilannetta saatiin onneksi paikattua ja tilanne saatiin kirittyä asetelmaan 3–2.

Kaikista pelin haasteista huolimatta Tamppi pääsi tuulettamaan kunnolla, kun tutkapari Riia Reunamäki laittoi syötön, josta Eveliina Leppänen naputti Tampin 3–3 tasoihin. Tässä vaiheessa kaikkien mielissä varmasti ehti käydä, että kyllä tästä voitto taistellaan, mutta ilo jäi lopulta tuskallisen lyhyeksi, sillä Kapa kävi nappaamassa antamansa tikkarin takaisin välittömästi maalin jälkeisestä avauksesta. Hyvästä yrityksestä huolimatta, Tamppi ei saanut enää Kapan verkkoa tötterölle ja peli päättyi lopulta 5-3.

Kapa jäi tällä kaudella lopulta ainoaksi joukkueeksi, jolta Tamppi ei saanut pisteitä. Innolla odottaen ensi kautta, jospa tämä virhe päästäisiin silloin paikkaamaan.