Kauden ensimmäinen tappio tuli killerillä

Tampittaret suuntasivat 23.11 jälleen killerille.

PIsku - SBS Tamppi 9-6

SBS Tamppi - RSS Panthers 1-5

Lauantai aamuna Tampin likat suuntasivat auton nokat kohti Jyväskylän Killeriä, ja kauden neljättä turnausta. Päivä valkeni kauniina ja hiukan kuulaana jopa aurinko pilkahti ehkä ensi kertaa parin viikon aikana. Valmistavat treenit ovat menneet hyvin, ja edellisviikon kyykky ja maastavetoennätykset piristivät monen fiilistä ;). Pakarat ovat siis piukeina, ja fiilis on erinomainen kaatamaan pelissä rakkaan verivihollisen Piskun. No itse peliin sitten... ensimmäisen maalin teki vastustaja, kun aika oli kulunut 1.22. Seuraavan teki meidän maalitykki Susse. Vuorotellen maaleja tuli kumpaankin päähän. Tampin tytöistä häkkejä ensimmäisessä erässä paukutteli Rose Marie (kavereiden kesken Roosa) maalivahtimme Emman hienosta heitosta. Seuraavan maalin teki Sysmän tytsyt yhteistyössä Maaretin syötöstä Susse paukatti lukemat 3-3. Tämän jälkeen kaveri iski pari väliin ja aivan ensimmäisen erän loppuun Mona teki hienon maalin ylämummoon Petran taidokkaasta syötöstä. Kylläpäs maaleja tuli kumpaankin päähän. Seuraavaan erään lähdettiin 5-4 taka-ajo asetelmasta. Tiukkaa vääntöä oli ja pallo pomppi hiukan kummallakin. Vastustaja teki seuraavan maalin, mutta hiukan tämän jälkeen maalivahti Emma viritti heittokätensä ja alusti tiukalla heitolla Tampin 6-5 taka-ajo maalin Petran soitellessa verkkoa pian kaupassa raikuvien joululaulujen tahtiin. Tässä tilanteessa siirryttiin seuraavaan erään. Kolmannessa erässä lähdettiin tiukkaan taka-ajoon. Peli alkoi kulkemaan ja vetoja meni kohti kaverin pyhintä(maalia),ja pian Susse teki kolmannen (Huom! Hattutemppu) maalinsa kapteeni Tiia Hoikkalan syötöstä. Nyt peli oli tasan. Minuutin kuluttua tästä kaveri teki yhden eteen. Vääntö oli kovaa, pelattiin mallikasta peliä ja voiton tahto oli kova. Tamppi sai jäähyn estämisestä, ja kapteeni Hoikkala passitettiin jäähypenkille. Pisku otti ylivoimalla 8-6 eroa superbeibeihin. Ratkaisevan osuman kaveri teki tyhjiin, kun yritettiin aivan pelin lopussa pelata ilman maalivahtia. Peli päättyi lopulta kovan taistelun jälkeen lukemiin 9-6. Tästä jäi kana kynittäväksi, mutta mikä parasta keskinäisten pelien suhteessa Tamppi onneksi voitti kuitenkin Piskun, koska aikaisempi peli ensimmäisessä turnauksessa päättyi 6-4. No kuka näitä laskee, mutta pakko jotain hyvää tästä tämän kauden ensimmäisestä tappiostakin on haettava. Entistä nälkäisempänä sitten Panthersin kimppuun. Go Tamppi!

Toisessa pelissä vastaan asettui RSS Panthers Riihimäeltä. Peliin lähdettiin hyvällä meiningillä ja kauden ensimmäinen tappio karisteltuna. Ensimmäinen maali syntyi kuitenkin vastustajan toimesta jo ottelun ensimmäisellä peliminuutilla. Siitä ryhdistäytyneenä tampittaret jatkoivat ensimmäisen erän hyvin taistellen, mutta maalipikat jäivät hieman uupumaan. Toiseen erän lähdettiin siten yhden maalin tappioasemassa. Vastustaja näytti terävää liikettään ja pallon hallintaa myös toisessa erässä ja erän päätyttyä lukemiksi jäivät tylyt 0-5 vastustajan hyväksi. Heti viimeisen erän alkuminuuteilla jäähyaitio kutsui SBS Tamppia, mutta alivoima taisteltiin pitäen oma pääty kunniallisesti puhtaana. Miltei heti perään myös vastustaja sähelsi itselleen vaihtovirhejäähyn, mutta tampittaret eivät pystyneet hyödyntämään tätä tilaisuutta. Jäähyn päätyttyä, ajassa 37.03 #19 Aino Kattilakoski näytti kuitenkin päämäärätietoisella otteellaan miten maaleja tehdään ja laukoi vastustajan yläpesään 1-5 lukemat #24 Tiia Hoikkalan syötöstä. Nämä lukemat jäivät valitettavasti lopputulokseksi ja SBS Tamppi koki päivän ja kauden toisen tappionsa. Maalivahti #1 Sini Kylä-Kaila palkittiin oikeutetusti joukkueen parhaana pelaajana ilmiömäisistä torjunnoistaan ja joukkue itse palkitsi päivän tampittarena #8 Mona Takalon hienosta taistelustaan. Vaikka pisteitä ei Jyväskylästä SBS Tampille tippunutkaan, lähtevät he hyvällä tsempillä ja entistä vaarallisempina kohti syyskauden viimeistä turnausta, joka pelataan 14.12. Hämeenlinnassa!