top of page

Edustusjoukkueen reissu Uuteenkaupunkiin 15.10

SBS TAMPPI VS. FBC TURKU


Viime turnauksesta sisuuntuneella Tampilla oli selvä tavoite, ottaa pisteet tänään kotiin. Eka peli lähti Uusikaupungissa tasaisesti liikenteeseen FBC Turkua vastaan. Tampin ensimmäinen tähti hetki nähtiin, kun Tampittaret antoivat kulmavaparia ja puolusta Vilma Vähälä #21 uiskenteli vastustajan takatolpille puttaamaan maalin sisään. Syöttöpiste Roosa Luukkoselle #15. Ensimmäisessä erässä ei muita tapahtumia.


Toisen erän alkuun Tamppi kuitenkin nappasi jäähyn ja vastustaja pääsi rokottamaan. Toisen maalinsa FBC Turku takoi ajassa 23.25 mutta Tamppi sai vielä ennen erän loppua tasoitettua Milla Vesalaisen #16 maalilla. Eli viimeiseen erää lähdettiin tasaisesta tilanteesta 2–2.


Kolmannen erän alkuun vastustaja sai vaparin, joka valitettavasti päätyi puolestaan Tampin maalin perukoille. Tällä tempulla Turku ei jättänyt Tampille muuta vaihtoehtoa kuin nostaa karvausta. Rapatessa roiskuu ja ajassa 40.04 Millalle annettiin jäähy mailan painamisesta, minkä seurauksena Turku sai toisen ylivoimamaalinsa. Pelin loppulukemat 2–6 Turku näpytteli tyhjään maaliin tampin hakiessa loppuun asti kavennusta.

Tampin pisteiden metsästys siirtyi siis vielä yhdellä pelillä eteenpäin..


SBS TAMPPI VS. NYSTARS


Jaahas, mistäs sitä aloittaisi…. Peliin lähdettiin oikeastaan 1-0 tappio asemasta, kun heti erän alkuun epäonnisesti pallo päätyi potkumaalin myötä omaan maalin. Kylmä kyyti jatkui, kun vastustaja painoi kaksi lisää. Tätä puolustajamme Saara ei lopulta kestänyt enää ja päätti ottaa yhden osuman joukkueen puolesta. Omassa puolustuspäässä tapahtui nimittäin yhteentörmäys, jonka takia peli keskeytyi vähäksi aikaan, kun verta siivottiin kentän pinnasta. Tästä seurasi lääkärireissu ja ketjut muokattiin uuteen uskoon. Tampilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin koota itsensä ja kuinka ollakaan, tamppi löysi uuden maaliruiskun, kun Vilma #21 laukoi turnauksen ja Tamppi uran toisen maalinsa. Syöttöpisteen tähän maalin korjasi itselleen Milla Vesalainen #16. Valitettavasti Nystars rokotti vielä yhdellä maalilla ja erätaukoa lähdettiin viettämään lukemista 4-1.


Tähän väliin mainittakoon, että tunnelma hallissa oli MELKOINEN. Koska katsomosta ei kuulunut yhtään Tamppi huutoa, niin olettavasti katsomo oli täynnä kotijoukkueen kannattajia.

Toinen erä alkoi Tampin kannalta jo paremmin, kun ajassa 23.30 Roosa Luukkonen #15 taisteli pallon maalin Jenny Tokoin #25 syötöstä, Jennyn samalla avatessa pistetilinsä Tampin paidassa. Vastustaja rokotti reilun 6 minuuttia myöhemmin ja tämän jälkeen lisäosumia ei erässä nähty. Kummatkin pääsivät kokeilemaan erässä ylivoimaa, mutta alivoimat olivat tällä kertaa parempia.


Tapahtumarikkaiden erien jälkeen, Tamppi lähti uudella asenteella hakemaan kavennusta kolmanteen erään. Takaa-ajo otti pientä takapakkia, kun vastustaja iski pallon verkkoon. Tästä sisuuntuneena #18 Päivi Riutta iski pallo maaliin vain 51 sekuntia myöhemmin Millan #16 esityöstä. Reilu 4 minuuttia myöhemmin Tamppi sai jälleen aihetta iloon, kun Noora Kurkinen #6 iski pallon vastustajan verkkoon Roosan #15 esityöstä tilanteeksi 6–4. Tämän jälkeen Tamppi nosti karvausta ja pelitempoa luoden vaarallisia maalipaikkoja, mutta pallo ei verkoihin saakka eksynyt. Tampin hakiessa maaleja ilman maalivahtia, vastustaja kävi viimeistelemässä tyhjiin loppulukemat 7–4.


Tuliaisena Uudestakaupungista neljän tikin lisäksi ei muuta tullut eli Tamppi hakee vielä avausvoittoaan sarjasta.

Tamppi haluaa kiittää Nystarsin Ruska Kerttulaa, joka ystävällisesti kiikutti Saaran tikattavaksi ja takaisin.

Päivän tampittaren valinnassa muokattiin hieman sääntöjä ja yhden sijasta valittiin kaksi, #18 Päivi Riutta ja #21 Vilma Vähälä.


Valmentaja kiittää ja kuittaa tämän raportin kirjoittamisesta. Hervannan mäiltä säästyttiin tällä kertaa 😉.

56 views0 comments

Comentários


bottom of page