top of page

SBS-Tamppi II toinen turnaus päättyi menestyksekkäästi

SBS Tampin kakkosjoukkueen toinen turnaus starttasi Orivedellä. Edellisestä turnauksesta poiketen rosteriin oltiin saatu lisäystä, joten jaksamisesta ei tämän päivän pelien pitäisi olla kiinni. Aamupuurot syötynä oli hyvä lähtä jahtaamaan pisteitä.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui kotijoukkue, Niceteam. Peli lähti tampittarilla vahvasti käyntiin, kun Helmi Heikkilä (#18) teki pelin avausmaalin. Niceteam kuitenkin ennätti tasoittamaan pelin pian sen jälkeen. Jännitysnäytelmää lisäsi Tiia-Maria Uusivirran (#30) jäähy, jonka johdosta vastustaja onnistui kirimaan johtoasemaa kahden maalin verran. Toisessa erässä tampittaret pääsivät heiluttamaan verkkoa jopa kolmen maalin verran. Niistä oli vastuussa Heta Piispanen (#25), Aino Partti (#15) sekä Tiia-Maria pääsi paikkaamaan jäähynsä tehden pelin neljännen maalin. Viimeiseen erään lähdettiin yhden maalin takaa-ajoasemasta. Vastustajille ei kumminkaan tarjottu maalintekoon mahdollisuuksia ja omaa peliä skarpattiin kunnolla. Vikassa erässä tasurimaalin taiteili Helmi (#18) ja voittomaalin iski verkkoon Misa Nurminen (#17). Ottelu päättyi lukemiin 6-5.

Toisessa pelissä vastaan asettui vuorostaan ÄsSee. Peliin lähdettiin hyvillä fiiliksillä ensimmäisen pelin jälkeen. Se näkyi myös Misa Nurmisen (#17) pelissä hänen tehdessä pelin avausmaalin, kun peliä oli pelattu reilu minuutti. Tästä saatiin hyvä boosti peliin ja 50 sekunttia myöhemmin Emilia Romppainen (#10) pääsi esittelemään maalintekotaitojaan. Alkuminuutteihin vihellettiin jäähy tampittarien Venla Harjulle (#11), joka tänään pelasi ensimmäiset pelinsä Tampissa. Samalla vastustaja saikin mahdollisuuden kuroa välimatkaa kiinni. Siitä ei kuitenkaan lannistuttu, vaan Tamppi iski kolme maalia lisää vastustajan verkkoon. Maaleista vastasivat Aino Partti (#15), Helmi Heikkilä (#18) ja Heta Piispanen (#25). Toisen erän alkuun vastustaja pääsi myös lämmittämään jäähypenkkiä. Siitä valpastuneena tampittaret kuroivat etumatkaa Anni Larkomaan (#28) ylivoimamaalilla ja hetken kuluttua Arina Kankaanrinteen (#33) maalilla. Rankkariltakaan ei säästytty, kun aluerikkomuksesta seurasi vastustaja rangaistuslaukaus, jonka maalivahti Emilia Talvitie (#4) onnistui pelottelemaan pois maalista. Jännitysnäytelmältä ei säästytty tässäkään pelissä, kun kolmatta erää lähdettiin pelaamaan neljällä kenttäpelaajalla, jonka seurauksena vastustajalle annettiin mahdollisuus kuroa välimatkaa umpeen jopa 4 maalin verran. Milena Vänninen (#50) onnistui kuitenki tekemään vielä yhden maalin ja peli päättyi voittoon lukemin 7-8.

Kotiinviemisiksi 4 pistettä ja seuraavaa turnausta kohden on hyvä jatkaa!

#5 Viveka Leppänen

31 views0 comments

Recent Posts

See All

2- joukkueen vuoden ensimmäinen turnaus Ylöjärvellä

Joululomat oli lusittu, kun SBS Tamppi pääsi pelaamaan vuoden ensimmäistä turnaustaan Ylöjärvelle sunnuntaina 7.1. Tällä kertaa vastaan asettuivat Pirkat III ja NiceTeam. Peleihin valmistauduttiin per