top of page

SBS-Tamppi II Spiral-hallilta käteen jäi nolla pistettä

SBS Tamppi pääsi pelaamaan tutulle ja turvalliselle Spiral-hallille Kaukajärvelle maaliskuun toisena viikonloppuna. Tällä kertaa vastaan asettui MIG III sekä NiceTeam. Kauden aiemmista kohtaamisista molempien joukkueiden kanssa on jäänyt hieman hampaan koloon. Tavoitteenamme oli pelata omaa hyvää peliä sekä tietysti lähteä hakemaan voittoja. Aamu alkoi raikkaassa ja aurinkoisessa säässä pienellä ulkoilulla. Ulkoa saimme mukaan hyvää fiilistä ja olimme valmiina ensimmäiseen otteluun.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli MIG III. Ottelu alkoi valitettavasti meidän kannaltamme huonosti, sillä MIG pääsi johtoon vain yhdeksän sekunnin pelin jälkeen. Tämä maali jäi ensimmäisen erän ainoaksi osumaksi. Seuraavasta maalista vastasi Tampin oikea laitahyökkääjä Anastasiia Nikolenko #7 toisen erän alussa. Peli oli tasaista, mutta pyöri enemmän MIG:in päädyssä. Useista maalipaikoista huolimatta viimeistelyt eivät onnistuneet. MIG pääsi kääntämään muutamia vastahyökkäyksiä, joista rankaisi isolla prosentilla. MIG onnistui tekemään näistä vastahyökkäyksistä kaksi maalia, minkä vuoksi toinen erä päättyi lukemissa 3–1.

Kolmannen erän alkuun teimme mukavan kavennusmaalin Aino Partin #15 toimesta. Peli jatkui myös kolmannessa erässä tasaisena vääntönä. MIG kuitenkin meni kuitenkin 4–2 johtoon ajassa 32:14. Tässä vaiheessa olimme vielä hyvin pelissä mukana ja täydet mahdollisuudet voittoon eli. Varsinkin, kun seuraavan maalin teki Tampin uusi vahvistus Lilli Vallinmäki #14. Valitettavasti erän loppuun MIG sai vielä kaksi maalia tehtyä, minkä johdosta pisteet jäivät meiltä tällä kerralla saamatta. Ottelu päättyi 6–3 MIG:n voittoon.

Seuraavassa pelissä kohtasimme NiceTeamin, jonka olimme kauden aiemmassa pelissä voittanut niukasti. Pelin alussa emme olleet hereillä ja NiceTeam pääsi kahden minuutin pelin jälkeen johtoon. Valmennus päätti ottaa aikalisän tämän maalin jälkeen. Aikalisä toimi herättelynä, että peli on todella alkanut ja pitää ruveta pelaamaan. Tästä huolimatta seuraavasta maalin viimeisteli Niceteam. Seuraavaksi oli Tampin kavennusmaalin aika, josta vastasi maalivireeseen yltynyt Helmi Heikkilä #18. Myös seuraavan Tampin maalin teki Helmi. Pääsimme harjoittelemaan ottelun aikana sekä alivoiman että ylivoiman pelaamista.

Ensin NiceTeamin Tanja Holmille annettiin rangaistus korkeasta mailasta. Valitettavasti NiceTeam onnistui alivoimalla maalinteossa. Onneksi kuitenkin myös ylivoima alkoi toimia ja Annika Marttila #8 sai ylivoimamaalin tehtyä. Tämän jälkeen Tampin Anastasiia Nikolenko määrättiin jäähylle kädellä pelaamisesta. Alivoiman pelaaminen sujui, eikä NiceTeam onnistunut ylivoimalla. Ottelun viimeiset minuutit olivat kuitenkin synkät, sillä kahden minuutin sisällä NiceTeam teki neljä maalia. Viimeisten minuuttien huonojen hetkien johdosta ottelun lopputuloksena oli 3–11.

Turnauksen perusteella päivän Tampittareksi valittiin Helmi Heikkilä #18. Perusteluina valintaan oli hienot maalit, pirteä peli-ilme sekä kannustaminen. Peleistä jäi parannettavan varaa, mutta onneksi jo tulevana sunnuntaina pääsemme revanssiin MIG III kanssa. Sunnuntaina 20. maaliskuuta Tampereen Tenniskeskuksella kello 11:30 kaikki kannustamaan SBS Tamppi II takaisin voittojen tielle.

29 views0 comments

Recent Posts

See All

2- joukkueen vuoden ensimmäinen turnaus Ylöjärvellä

Joululomat oli lusittu, kun SBS Tamppi pääsi pelaamaan vuoden ensimmäistä turnaustaan Ylöjärvelle sunnuntaina 7.1. Tällä kertaa vastaan asettuivat Pirkat III ja NiceTeam. Peleihin valmistauduttiin per