top of page

SBS TAMPPI II PELI TAMPEREEN TENNISKESKUKSELLA 20.3.2022Tänään ohjelmassa oli vain yksi ottelu MIG III:a vastaan. Valmistautuminen peliin alkoi alkuverryttelyllä kirkkaan ja lämpimän auringon alla. Fiilis oli hyvä ja positiivinen.

Peli oli todella tasaista läpi ottelun. Ensimmäinen maali tulikin vasta toisessa erässä, kun vastustaja onnistui maalinteossa. Kolmannessa erässä riittikin jo jännitettävää, kun vastustaja sai lukemiksi 2-0. Pallon hallinta oli melko tasaista joukkueiden välillä ja pallo pomppi kiitettävästi pelin alusta loppuun. Kovien yritysten jälkeen Milena Vanninen #50 onnistui kaventamaan Annika Marttila #8 syötöstä. Tästä innostuneena Viveka Leppänen #5 heilutti verkkoa Helmi Heikkilän #18 avustuksella. Tilanne oli 2-2 ja jäljellä olivat enää pelin kaksi viimeistä minuuttia. Voiton nälkäisinä yritimme kaikkemme, mutta ajassa 44:58 vastustaja teki ratkaisevan maalin ja voitti ottelun lukemin 3-2.

Joukkueemme peli kulki hyvin ja meille tarjoutui pelin aikana useampi maalintekopaikka. Onnistuimme pelaamaan hyvin viisikkona niin puolustus kuin hyökkäyspäässä. Vaikka tappio tulikin, pelistä jäi todella hyvä fiilis.

Päivän Tampittaren ansaitsi tänään Lilli Vallinmäki hienoilla kikkailuillaan sekä nopealla jalkatyöskentelyllä.

-Annika Marttila

17 views0 comments

Recent Posts

See All

Sunnuntaina 4.12 kokoonnuimme Spiral-hallille turnauspäivään. Tällä kertaa kokoonpano oli hieman vajaa sairastumisien ja loukkaantumisien takia. Hyvä joukko meitä kuitenkin oli kasassa ja ensimmäisess

23.10.2022 matkasimme joukkueemme kanssa kohti Nokiaa ja Harjuniityn liikuntahallia. Liikuntahallille saavuttuamme lähdimme ulos alkulämmittelylle kapteeniston johdolla. Ulkona kelpasi verrytellä, sil

bottom of page