top of page

SBS Tamppi II:n tapahtuman täyteiset pelit Ikaalisissa

Marraskuun toinen turnauspäivä 19.11 koitti pian Ikaalisissa, alkukuun kotiturnauksen jälkeen. Paikalle lähdettiin täydellä miehityksellä ja varmana pelipäivän merkkinä aurinko siivittikin ajomatkaa Ikaalisiin ja alkulämpöjä ulkona. Pientä jännitystä oli havaittavissa itse kullakin, sillä edellisissä harjoituksissa tiistaina oli pistetty puolustus- ja karvauskuviot uusiksi.

Ensimmäisessä pelissä saimme vastaamme Ropon. Heti alussa oli selvää, ettei pelistä ollut tulossa helppo.

Ropo pelasi aktiivisesti ja teki meidän pelaamisesta vaikeaa. Anni Larkomaa #28 teki ottelun avausmaaliin Linnea Petäjäjärven #35 syötöstä. Tämän jälkeen pelissä tapahtui paljon. Kolme jäähyä meidän joukkueelle, maaleja molemmille ja pahimpana maalivahtimme Vilma Pirttikosken #75 loukkaantuminen. Joukkueen johtajamme ja kapteenimme Marian Kanninen #89 asettui vartioimaan maalia ja loppujen lopuksi peli päättyi tasan 4-4. Hyvää pelissä oli, että pystyimme nousemaan kahden maalin takaa tasapeli tulokseen.Pelien välissä tasattiin ajatuksia, ja tehtiin omat alkulämmöt fiiliksen mukaan. Toisessa pelissä oli tuttu vastustaja viime kaudelta, Pirkkojen kolmosjoukkue. Saimme otteluun täydellisen alun, kun Linnea Petäjäjärvi #35 ja Helmi Heikkilä #18 tekivät maalit mieheen neljännen minuutin aikana. Pelimme toimi todella hyvin, karvasimme aktiivisesti ja tiiviisti ja onnistuimme luomaan pitkiä hyökkäyksiä. Tässäkin pelissä nähtiin jäähyjä, kun Aino Partti #15 vieraili jäähypenkillä kahteenkin otteeseen ja vastustajakin otti yhden jäähyn. Onnistuimme molemmissa alivoimissa, eikä takaiskuja niistä tullut. Kolmannen erän lopussa maalit olivat 6-1 meidän hyväksi ja maalivahtien torjunta määrät, Marian Kanninen #89 5/6 torjuntaa ja Pirkkojen Petra Jokiniitty 25/31, todistavat, että onnistuimme hallitsemaan peliä todella hyvin.


Ikaalisista siis tuomisiksi kolme pistettä. Kunniamaininta Marrelle #89, joka asettui taas oman mukavuusalueen ulkopuolelle maalivahtia paikkaamaan. Kiitos Pirkkojen pelaajalle, joka tutki Vilmaa loukkaantumisen jälkeen. Päivän tampittaren palkinnon sai tällä kertaa allekirjoittanut, joka sai oman pistetilinsä auki tälle kaudelle syöttämällä Lilli Vallinmäen #14 toisen maalin.

Annika Olli #29

48 views0 comments

Recent Posts

See All

2- joukkueen vuoden ensimmäinen turnaus Ylöjärvellä

Joululomat oli lusittu, kun SBS Tamppi pääsi pelaamaan vuoden ensimmäistä turnaustaan Ylöjärvelle sunnuntaina 7.1. Tällä kertaa vastaan asettuivat Pirkat III ja NiceTeam. Peleihin valmistauduttiin per

Comments


bottom of page