top of page

SBS Tamppi II:n kauden viimeinen turnauspäivä

Sunnuntaina 19.3. kokoonnuimme Spiral-hallille maaliskuun toiseen ja samalla sarjan viimeiseen turnauspäivään. Kokoonpanossa oli pelaajia vaikka muille jakaa ja vaihtopenkillä oli aikaa hengähtää. Tällä kertaa vastassa olivat Ässee ja edellisestäkin turnauksesta tuttu Niceteam.

Ensimmäinen peli oli Niceteamia vastaan ja peli ei lähtenyt käytiin parhaalla mahdollisella tavalla. Oma pelimme oli hieman takkuista ja siitä seurasi se, että vastustaja teki ensimmäisen maalin jo ajassa 2.57. Tunnelma vähän lässähti mutta yritimme kuitenkin parantaa omaa peliämme. Ensimmäisen erän lopussa vastustaja kuitenkin teki vielä toisen maalin ajassa 14.59.

Saimme tsempattua toiseen erään ja tämä tuotti tulosta. Heta Piispanen #25 teki maalin Misa Nurmisen #17 syötöstä ajassa 18.33. Meni vain muutama minuutti, kun toisen maalin teki Anastasiia Nikolenko #7 Jenna Mertasen #12 syötöstä ajassa 21.20. Vastustaja sai jäähyn ajassa 28.20 ja pääsimme ylivoimalle. Ylivoimaa kerettiin pelata vain hetki, kun Jasmiina Kattelus #30 teki maalin Siiri Mäki-Turjan #19 syötöstä ajassa 28.30. Toisen erän maali-iloittelu jatkui, kun Linnea Petäjäjärvi #35 teki maalin Anni Larkomaan #28 syötöstä ajassa 29.18.

Kolmanteen erään lähdettiin hyvillä mielin 4-2 johtotilanteesta. Kolmannen erän alussa Jenna Mertanen #12 kasvatti johtotilannetta entisestään tehdessään maalin ajassa 31.16. Kolmannen erän maalit eivät kuitenkaan loppuneet tähän vaan vastustaja teki vielä maalin ajassa 39.25. Peli päättyi lopulta meille 5-3.

Ensimmäisen pelin jälkeen kävimme ulkona happihyppelyllä ja söimme vähän välipalaa ja ennen toista peliä oli vielä pikainen palaveri.

Toinenkaan peli ei lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla, kun vastustaja teki maalin jo heti pelin alussa ajassa 1.43. Ei kuitenkaan mennyt kauaa, kun tasoitimme pelin, kun Aino Partti #15 teki maalin Helmiriitta Vikmanin #27 syötöstä ajassa 2.12. Peli jatkui suhteellisen tasaisena vääntönä ja ajassa 8.12 Heta Piispanen #25 teki maalin Linnea Petäjäjärven #35 syötöstä. Noin 20 sekuntia myöhemmin syntyi taas maali, kun Susa Lehtinen #37 laukoi Julia Koivusipilän #23 syötöstä. Olimme ensimmäisessä erässä johtotilanteessa 3-1, mutta pian tilanne muuttui, kun vastustaja teki kaksi maalia ajassa 11.39 ja 11.59.

Toiseen erään lähdettiin tasatilanteesta 3-3 ja tiesimme, että nyt pitää tsempata, jos haluamme voittaa tämän pelin. Toista erää ei kestänytkään kauaa, kun Linnea Petäjäjärvi #35 teki maalin Viveka Leppäsen #5 syötöstä ajassa 16.47. Toisessa erässä syntyi maaleja vielä lisää. Misa Nurminen #17 teki maalin Tinna Salmisen #13 syötöstä ajassa 24.13 ja Linnea Petäjäjärvi #35 teki maalin Heta Piispasen #25 syötöstä ajassa 27.11.

Kolmanteen erään lähdettiin 6-3 johtoasemasta ja tilanne pysyi samana aika pitkään erän loppupuolelle asti. Jouduimme jäähylle ajassa 40.24 ja vastustaja teki ylivoimamaalin ajassa 41.11. Emme kuitenkaan tästä lannistuneet vaan tykittelimme maaleja pelin viimeisille minuuteille asti. Jasmiina Kattelus #30 teki maalin ajassa 41.22. Hetkeä myöhemmin Anni Larkomaa #28 teki maalin Linnea Petäjäjärven #35 syötöstä ajassa 41.42. Ihan pelin lopussa Linnea Petäjäjärvi #35 teki vielä maalin Anni Larkomaan #28 syötöstä ajassa 44.19. Peli päättyi lopulta meille 9-4.

Päivän tampittareksi valittiin tällä kertaa todella hyvin pelannut Siiri Mäki-Turja #19. Tämän kauden pelit on nyt pelattu ja sarja olikin hyvä lopettaa kahteen voittoon. Vaikka kausi päättyi niin treenit kuitenkin jatkuvat, jotta olemme taas iskussa ensi kaudella.

Julia Koivusipilä #23

18 views0 comments

Recent Posts

See All

2- joukkueen vuoden ensimmäinen turnaus Ylöjärvellä

Joululomat oli lusittu, kun SBS Tamppi pääsi pelaamaan vuoden ensimmäistä turnaustaan Ylöjärvelle sunnuntaina 7.1. Tällä kertaa vastaan asettuivat Pirkat III ja NiceTeam. Peleihin valmistauduttiin per