top of page

SBS Tamppi II:lla vauhtia ja vaarallisia tilanteita Ylöjärvellä

Maaliskuun ensimmäisenä turnauspäivänä 4.3. kokoonnuimme Ylöjärven liikuntakeskuksessa. Ensimmäiseen peliin valmistautuminen alkoi perinteisellä alkulämmittelyllä ulkona, tällä kertaa vähän pilvisessä ja harmaassa säässä. Pelaajien fiilis oli kuitenkin reipas ja iloinen. Päivän vastustajina olivat Niceteam ja Ässee.

Ensimmäiseen peliin Niceteamia vastaan lähdettiin hyvällä asenteella. Peli lähti räväkästi käyntiin ja jo ottelun toisen minuutin kohdalla vastustaja sai jäähyn ja pääsimme ylivoimalle. Ylivoimasta ei kuitenkaan maalia syntynyt ja ensimmäinen erä jatkui tasaisena vääntönä. Ensimmäisessä erässä ei maaleja syntynyt ja joukkueen peli tuntui vähän takkuiselta.

Toiseen erään saatiin hyvä tsemppi päälle ja lopulta ajassa 17.49 Anni Larkomaa #28 avasi päivän maalisaldon, mikä nostatti tunnelmaa entisestään. Toisessa erässä peli jatkui fyysisenä ja vastustaja otti pari jäähyä.

Kolmanteen erään lähdettiin 2-0 johtoasemasta ja heti erän alussa vastustaja sai jäähyn ja Tamppi II käytti tilaisuuden hyväksi. Tamppi II toinen maali syntyi ylivoimalla ajassa 32.55 Jenna Mertasen #12 toimesta. Vielä pelin viimeisillä minuuteilla vastustaja sai jäähyn ja pääsimme ylivoimalle. Ottelun viimeinen maali syntyi ajassa 43.58, kun Annika Marttila #8 syötti Heta Piispaselle #25. Peli päättyi lopulta meille 3-0.

Pelien välissä syötiin vähän välipalaa ja ennen päivän toista peliä tehtiin omatoimiset alkulämmöt hallissa. Päivän toinen peli oli Ässeetä vastaan ja otteluun lähdettiin hyvillä fiiliksillä edellisen pelin voiton jälkeen.

Peli lähti käyntiin suhteellisen rauhallisesti ja ensimmäisen maalin teki Misa Nurminen #17 Anni Larkomaan #28 syötöstä ajassa 4.33. Muutaman minuutin päästä tästä vastustaja sai jäähyn ja pääsimme pelaamaan ylivoimaa, mistä syntyikin maali ajassa 9.09. Maalintekijänä toimi Viveka Leppänen #5 ja syöttäjänä Jasmiina Kattelus #30. Ensimmäisessä erässä oli hyvää tekemisen meininkiä ja erän kolmas maali tehtiin ajassa 11.46. Maalintekijänä Heta Piispanen #25 ja syöttäjänä Viveka Leppänen #5.

Toiseen erään lähdettiin johtoasemasta 3-0 ja pelaamista jatkettiin hyvällä asenteella. Pelin neljäs maali syntyi ajassa 20.01, maalin teki Emilia Romppainen #10 Heta Piispasen #25 syötöstä. Toisen erän toinen maali syntyi ajassa 27.29 ja maalintekijänä toimi Susa Lehtinen #37 ja syöttäjänä Jasmiina Kattelus #30.

Kolmanteen erään lähdettiin 5-0 johtoasemasta, eikä kolmatta erää keretty pelata kuin kaksi minuuttia, kun Emilia Romppainen #10 teki maalin Jenna Mertasen #12 syötöstä. Kerkesimme jo innostua, että tuleeko tänään 0 maalia omiin, mutta sitten vastustaja kavensi pelin 6-1 ajassa 38.49. Pelin viimeisillä minuuteilla maalin teki vielä Annika Marttila #8 Viveka Leppäsen #5 syötöstä. Peli päättyi meille 7-1.

Lauantain 4.3. turnauksessa oli paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita eikä pieniltä loukkaantumisiltakaan vältytty. Päivän tampittarena palkittiin hienosti ja ahkerasti pelannut Jenna Mertanen #12. Ylöjärveltä lähdettiin iloisin mielin neljän pisteen kanssa kotiin.

Julia Koivusipilä #23

35 views0 comments

Recent Posts

See All

2- joukkueen vuoden ensimmäinen turnaus Ylöjärvellä

Joululomat oli lusittu, kun SBS Tamppi pääsi pelaamaan vuoden ensimmäistä turnaustaan Ylöjärvelle sunnuntaina 7.1. Tällä kertaa vastaan asettuivat Pirkat III ja NiceTeam. Peleihin valmistauduttiin per