top of page

SBS-Tamppi II ensimmäinen turnaus 23.10 Spiral Hallilla23.10 SBS Tamppi II pelasi ensimmäiset sarjapelit Spiral-hallilla. Ensimmäinen turnaus syyskuulta peruttiin, koska yksi joukkue jätti sarjan viime tipassa, joten tätä oli odotettu!


Hyvien alkulämmittelyjen jälkeen olimme erittäin valmiina ottamaan Pirkka III jengin vastaan, mutta valitettavasti Pirkat veivät pidemmän korren. Ensimmäinen erä meni todella lupaavasti ja peli rullasi hyvin. Ensimmäiselle erätauolle mentiinkin tasalukemin 1-1. Pirkat kuitenkin erätauon aikana pistivät isomman vaihteen päälle, mihin emme osanneet täysin vastata. Loppulukemiksi tulostaululle lävähtikin 8-2 Pirkkojen hyväksi.


Tästä karvaasta tappiosta ei kuitenkaan lannistuttu vaan lähdimme seuraavaan otteluun iloisin mielin ja varmoin ottein. Vastaan asettui MIG III. Alku näytti taas jälleen lupaavalta meidän kannaltamme ja ensimmäiselle erätauolle mentiin 1-3 lukemin meidän hyväksi. Toisessa erässä oli havaittavissa pientä panikointia ja peli meni hitusen sekaisin meidän osaltamme. MIG käytti tilanteen hyväksi ja tuli takaa tasoihin ja hieman ohi. Lopputulokseksi merkattiinkin 5-3 MIG:n hyväksi.


Helpolla ei kuitenkaan vastustajia päästetty kummassakaan ottelussa ja jokainen Tamppilainen pisti kampoihin loppuun saakka. Ja mikä tärkeintä tämä tehtiin hymyissä suin. Näistä oppineina siirrämme katseen kohti tulevia turnauksia ja täältä tullaan entistä vahvempina ja viisaampina!

-Emilia Romppainen

23 views0 comments

Recent Posts

See All

Sunnuntaina 19.3. kokoonnuimme Spiral-hallille maaliskuun toiseen ja samalla sarjan viimeiseen turnauspäivään. Kokoonpanossa oli pelaajia vaikka muille jakaa ja vaihtopenkillä oli aikaa hengähtää. Täl

bottom of page