top of page

SBS-Tampin 20 v vuosijuhlat

Lauantaina 14.5.2022 SBS Tamppi pääsi vihdoin juhlistamaan 20-vuotista taivaltaan vuosijuhlien merkeissä. Pandemiatilanteen vuoksi tammikuulta toukokuulle siirretyt vuosijuhlat olivat jälleen iso ponnistus edustus- ja kakkosjoukkueen pelaajista koostuvalta vuosijuhlatiimiltä sekä tietenkin myös seuran hallitukselta ja toimihenkilöiltä. Täysin ilman kommelluksia illasta ei odotetustikaan selvitty, mutta juhlaväki näytti viihtyvän ja nauttivan kovasti. Ja sehän onkin tärkeintä!


Illan aikana noin kuudenkymmenen hengen juhlavierasporukka sai nauttia Bravo Plazassa herkullisesta ruoasta ja juomista, hienoista puheista, lauluista ja erilaisista pöytäjuhlakulttuureista, nostalgisesta muistelovideosta, hauskoista tervehdyksistä ja totutun ihanasta tunnelmasta aurinkoisen keväisessä illassa.


Puheissaan SBS-Tampin puheenjohtaja Anni ihasteli sattumalta löytämäänsä joukkuetta, jonne hän niin mukavasti on solahtanut ja kuinka hän niin mielellään joukkueen eteen tekee töitä. Edustusjoukkueen kapteenit Päivi, Riia ja Iidu taas muun muassa mainitsivat puheessaan joukkueen hyvän hengen ja lämpimän tunnelman, sekä kiitokset ahkerille maalivahdeille joiden avulla saatiin jokaisiin treeneihin maalin vartija ja kasvattiseuransa noin 14 vuoden jälkeen jättäneen Marjo ”Mami” Järvisen. Alumnien puheessa puolestaan muisteltiin menneitä ja ihasteltiin seuran nykykehitystä. Puhe rakkaudelle voidaan kiteyttää noin kuuteen sanaan: rakkaus on yhtä kuin SBS Tamppi.


SBS Tampin 20. vuosijuhlilla aloitettiin myös uusi perinne: jokaisilla vuosijuhlilla tästä edespäin palkitaan ja nimetään seuran kunniatampittaria. Ensimmäisinä henkilöinä kunniatampittariksi valittiin ansaitusti seuramme neljä perustajajäsentä, jotka ovat Aleksina Shemeikka, Anna Muhonen, Piia Niemi ja Riikka Lauttia. Ilman heitä ei olisi meitä.


Tunteikkaan ja hienon illan huipensi erinomaisesti upea bändi Levy-x , joka bängereillään viritti juhlatunnelman korkealle Finlaysonin tehtaan piippujen ulottumattomiin. Juhlien jälkeen tinakenkätytöt jatkoivat iltaa naapurissa yökerhossa.


SBS Tamppi haluaa vielä uudelleen kiittää kaikkia vuosijuhlien osallistujia ja järjestäjiä, yhteistyökumppaneita TEKiä, TUrVoKetta sekä Blebeiji-kerhoa, bändiä ja valokuvaajaa Siina Siuvoa kaikesta sekä Bravo Plazan väkeä moitteettomasta yhteistyöstä ja illan sujuvasta kulusta.


SBS Tampin alumnit ovat uhonneet tulevansa seuran 50-vuotisjuhliinkin paikalle. Sitä odotellessa katse kuitenkin kohti seuraavia 22-vuotisjuhlia ja toivottavasti monia muita. <3

Kuvat: Siina Siuvo- Vousijuhlavastaava, Aino Kattilakoski

90 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page