top of page

Kauden toinen kotiturnaus SBS Tampin II joukkueella

Kauden toiseksi viimeinen turnauspäivä 26.3. oli Tampin oma kotiturnaus tutulla Spiral-hallilla. Tampin II joukkue on kärsinyt koronasta runsaasti, mikä näkyi turnauksen osallistujamäärässä. Jouduimme lähtemään vajaalla miehityksellä turnaukseen ja usea pelaaja joutui pelaamaan itselleen vieraassa paikassa. Lähdimme valmistautumaan peleihin hieman eri tavalla kuin aiemmin. Alkulämmittely alkoi myrskyä uhaten ulkona, jonka jälkeen siirryimme sisälle pidemmälle alkulämmittelylle. Lauantain turnauksessa vastassa oli sekä sarjakärki SiuTu sekä sarjan viimeisellä paikalla majaileva Ässee.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Ässee. Peli alkoi tasaisissa merkeissä ja ensimmäisessä erässä syntyi vain yksi maali. Maalista vastasi Tampin Heta Piispanen #25. Toiseen erään siirryttiin siis 0–1 Tampin johdossa. Toisen erän alkuun Ässee teki tasoitusmalin. Tämän jälkeen Tampin tytöt innostuivat maalinteosta. Minuutin sisällä onnistuimme tekemään kolme maalia. Nämä maalit syntyivät Ida Simosen #37, Tiia-Maria Uusivirran #30 ja Milena Vannisen #50 toimesta. Ässee pyrki pääsemään takaisin peliin aikalisän avulla. Hieman piristystä Ässeen pelaajat saivatkin aikalisän jälkeen ja onnistuivat tekemään heidän toisen maalinsa.

Seuraavaksi Ässeen pelaaja tuomittiin jäähylle mailaan lyömisestä. Tamppi ei onnistunut ylivoiman aikana maalin teossa, mutta tasakentällisin maalinteko onnistui erinomaisesti. Seuraavat neljä maalia olivat Arina Kankaanrinteen #33, Venla Harju #11, Ida Simonen #37 ja Heta Piispanen #25 tekemiä. Myös Tampin Venla Harju #11 määrättiin hieman kyseenalaisesti jäähylle jatkuvan väärän pelitavan vuoksi. Toisen erän jälkeen lukemat olivat jo 2–8 Tampin hyväksi.

Kolmannen erän alkuun Ässee teki 3-8 kavennusmaalin. Tämä ei hirveästi joukkuetta lohduttanut, sillä seuraavat viisi maalia teki Tamppi. Viveka Leppänen #5 teki Tampin yhdeksännen maalin. Heta Piispanen #25 viimeisteli hattutempun tehden ajassa 37:56 kolmannen maalinsa. Seuraavat kaksi maalia syntyi lähes identtisesti vapaalyöntitilanteista, mutta eri paikoista kenttää. Nämä vaparitilanteista syntyneet maalit olivat Marian Kannisen #89 tekemiä. Erän loppuun myös Ida Simonen #37 viimeisteli hattutemppunsa. Tampin joukkueelta ottelu oli suoranaista maalitykittelyä. Ottelussa tehopisteitä sai lähes kaikki joukkueen pelaajat, mutta kuitenkin Ida Simonen yltyi huippuvireeseen tehden 3+3 tehot. Ottelu päättyi 3–13 Tampin runsaslukuiseen voittoon.

Pelin jälkeen lähdimme ulos palauttelevalle jumpalle, jotta olisimme valmiita seuraavaan otteluun SiuTua vastaan. Tiesimme, että pelistä on tulossa haastava, sillä SiuTun joukkue on täynnä kokemusta, taitoa ja nopeutta. Joukkueellamme oli peliin vain yhdeksän kenttäpelaajaa. Tästä huolimatta päätimme lähteä taistelemaan pisteistä. SiuTu onnistui maalinteossa jo ensimmäisessä vaihdossa. Seuraavaksi oli kuitenkin Tampin Lilli Vallinmäen #14 vuoro tehdä maali Viveka Leppäsen #5 syötöstä. Valitettavasti tämä osuma jäi Tampin ainokaiseksi. SiuTu vastasi kaikista ottelun seuraavista maaleista. Peliä ei ehditty edes pelaamaan loppuun, sillä SiuTu viimeisteli niin tehokkaasti. Ajassa 33:54 SiuTu viimeisteli 13. maalin, minkä seurauksena ottelu keskeytyi.

Etukäteen tiedettiin jo, että pelistä tulee haastava, mutta kuitenkin sen loppuminen kolmannen erän alussa oli hieman yllätys. Pelistä ei kuitenkaan lannistuttu vaan käännetään katseet jo ensi viikonloppuun. Ensi viikonloppuna 3.4. on luvassa kauden viimeiset pelit, joissa vastaan asettuu 10:30 NiceTeam sekä 12:30 Ässee.

Kaikki kannustamaan Tamppi voittoon kauden viimeiseen turnaukseen!

67 views0 comments

Recent Posts

See All

2- joukkueen vuoden ensimmäinen turnaus Ylöjärvellä

Joululomat oli lusittu, kun SBS Tamppi pääsi pelaamaan vuoden ensimmäistä turnaustaan Ylöjärvelle sunnuntaina 7.1. Tällä kertaa vastaan asettuivat Pirkat III ja NiceTeam. Peleihin valmistauduttiin per