top of page

Kauden 2020-2021 ensimmäinen turnaus

SBS Tampin ensimmäiset pelit 1. divarissa pelattiin Tamppi Areenalla 3.10.2020. Hallille saavuttiin ajoissa laittamaan halli pelikuntoon. Aamulla napsittiin myös tämän kauden joukkuekuva ja yksilökuvat uusista pelaajista. Alkulämmöille lähdettiin hyvässä hengessä ja vähän jännittyneenä kauden ensimmäisestä pelistä. Ensimmäisen pelin vastustajana oli MIG, joka lopulta vei pelin 2–1. Pallo pomppi paljon, eikä syöttöjä saatu omille kovinkaan hyvällä prosentilla. Laitetaan jännityksen piikkiin. SBS Tampin ainoan maalin teki Lydi #61. Ensimmäisestä pelistä jäi mieleen, kun joukkueen uusi junnu Saara #35 antoi vähän kovuutta vastustajille, pelaten vielä täysin oikein!


Pelien välissä oli pitkä tauko, jossa saatiin ensimmäinen peli hyvin nollattua. Fiilis oli jälleen hyvä ja odottava. SBS Tamppi oli valmis kohtaamaan vanhan tutun vastustajan, RSS Panthersin! Vai oliko sittenkään? Jostain syystä SBS Tamppi lähti ensimmäiseen erään todella lepsusti ja vastustaja paukuttikin 4 maalia heti alkuun. 4. maalin jälkeen otettiin aikalisä, jonka jälleen peli lähti rullaamaan. Neljän maalin etumatka oli kuitenkin liian kova kirittävä ja peli päättyi lopulta RSS Panthersin 7–3 voittoon.


SBS Tamppi pelasi hyvät pelit, vaikka kaksi tappiota tulikin. Nyt nähtiin, mitä pitää lähteä treenaamaan ja parin viikon päästä uudella nälällä pelikentälle! Päivän Tampittareksi valittiin joukkuehenkeä nostattanut ja peleissä kovaa taistellut Mona!Päivän Tampittaren kommentit peleistä:


’’Sanoisin et lähdettiin ekoihin peleihin valtavalla peli-innolla ja ekassa pelissä huomasi kyllä pelitauon pituuden, sillä pallo pomppi puolin ja toisin eikä syötöt ihan löytänyt kohdetta niin kuin harjoituksissa, MIG vastaan tiukka vääntö joka jäi vähämaaliseksi ehkä molempien huippupaikkojen puuttuessa.


Sitten tästä tokasta, hyvällä fiiliksellä lähdettiin hakemaan voittoa mutta pelin alussa ehkä liian innolla menojalkaa ylös eikä puolustuspäässä blokkia niin ikävä startti joka sitten saneli koko loppupelin tuloksen. SBS Tamppi sai kuitenkin hyvää draivia ja 4. kentän pelaajat toi tosi hyvää lisäjalkaa, mutta maaleilla ei silti päästy juhlimaan. Lopputuloksista huolimatta peleistä nautittiin ja päästiin vääntämään, seuraaviin peleihin entistä valmiimpana.’’

45 views0 comments

Comments


bottom of page