top of page

II-joukkueen vuoden viimeinen turnauspäivä Spiralilla

Sunnuntaina 4.12 kokoonnuimme Spiral-hallille turnauspäivään. Tällä kertaa kokoonpano oli hieman vajaa sairastumisien ja loukkaantumisien takia. Hyvä joukko meitä kuitenkin oli kasassa ja ensimmäisessä pelissä oli revanssi tiedossa Gunnersista, jonka kanssa pelasimme viimeksi tasapelin.


Peli lähti hyvin liikkeelle ja pääsimme 2–0 karkumatkalle, kun joukkueemme todellinen tutkapari Linnea Petäjäjärvi #35 ja Heta Piispanen #25 tekivät maalit toistensa syötöistä. Ensimmäisen erän lopulla Gunners kavensi 2–1 ja toisessa erässä tuli tasoihin 2–2. Tästä ei kuitenkaan hätkähdetty vaan alle minuutti tästä niin olimme takaisin johtoasemassa, kun Jasmiina Kattelus #30 iski pallon riparista sisään. Tämän jälkeen saatiin vielä vääntää kovasti, mutta kun Linnea #35, Heta #25 ja Emilia Romppainen #10 tekivät maalit niin oli selkeää, että voitto on meidän. Linnea #35 viimeisteli vielä hattutempun otteluun, kun laittoi pallon tyhjään maaliin. Peli päättyi meille 7–3.


Kun edellisellä kerralla kohtasimme Pirkat, saimme täydellisen alun peliin nopealla kahdella maalilla, niin tällä kertaa Pirkat avasivat pelin kahdella nopealla maalilla. Seitsemännellä minuutilla Linnea #35 sai tilaisuuden maalin tekoon rangaistuslaukauksella, mutta ei aivan onnistunut tässä. Asia jäi niin sanotusti hampaan koloon, ja Linnea viimeisteli yhdeksännellä minuutilla tarkalla ja kovalla laukauksella Anni Larkomaan #28 syötöstä 2–1 kavennusmaalin. Valitettavasti Pirkkojen tiukka karvaus teki avauspelimme erittäin hankalaksi, ja he onnistuivat tekemään vielä kaksi maalia ensimmäiseen erään, eli erätauolle mentiin 4–1 lukemissa Pirkoille.

Toiseen erään nostettiin tekemistämme, pidettiin palloa rohkeammin ja pyrittiin avaamaan peliä nopeammin omista. Jasmiina #30 ja Heta #25 tekivät maalit minuutin sisään, kun toista erää oli pelattu 5 minuuttia ja niinpä olimme päässeet maalin päähän Pirkoista. Erän lopulla onnistuimme tappamaan Pirkkojen ylivoiman, kun Anni #28 joutui jäähypenkille. Viimeiseen erään lähdettiin vielä piirun verran kovempaa kuin toiseen erään. Pirkat onnistuivat kuitenkin tekemään maalin erän alkupuolella ja niin olimme taas kaksi maalia tappiolla. Susa Lehtinen #37 onnistui kaventamaan tilanteen 5–4, ja niihin lukemiin peli päättyi. Pelin viimeisillä minuuteilla maalipaikkoja oli todella monta meille, mutta harmillisesti tasoitusta ei saatu viimeisteltyä. Täytyy kuitenkin olla tyytyväinen tason nostoon, jonka teimme ensimmäisen erän jälkeen!


Päivän tutkaparina todellakin toimi Linnea #35 4+2 ja Heta #25 3+1. Maalilla Vilma Pirttikoski #75 sai tehdä töitä kummassakin pelissä, kun torjuntoja Vilmalle kertyi Gunnersia vastaan 20/23 ja Pirkkoja vastaan 16/21. Päivän tampittarena kruunattiin Jasmiina #30, joka onnistui sekä maalin teossa, että kulmaväännöissä todella hyvin.


Tämän vuoden pelit on nyt pelattu ja ensi vuonna jatketaan tammikuun puolessa välin. Sarjataulukossa pidämme kolmatta sijaa, johon sopii todella olla tyytyväinen!

Annika Olli #29

29 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page