top of page

II-joukkueen matka Nokialle

23.10.2022 matkasimme joukkueemme kanssa kohti Nokiaa ja Harjuniityn liikuntahallia.

Liikuntahallille saavuttuamme lähdimme ulos alkulämmittelylle kapteeniston johdolla. Ulkona

kelpasi verrytellä, sillä sää oli syksyinen ja aurinkoinen. Päivän vastustajinamme olivat NoPs sekä Yilves.


Ensimmäinen peli oli NoPs:ia vastaan. Peli oli tasaista vääntöä ja pääsimmekin jo kolmen minuutin jälkeen johtoasemaan, kun Helmi Heikkilä #18 teki maalin. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli kuitenkin NoPs:in tasoitettua 1–1. Toisen erän alettua pääsimme taas johtoasemaan, kun Misa Nurminen #17 taiteili maalin Lilli Vallinmäen #14 syötöstä. Valitettavasti harmiksemme tuomari vihelsi jäähyn korkeasta mailasta Helmiriitta Vikmanille #27. Kahden minuutin jäähy kuitenkin yllättävästi pidentyi neljän minuutin jäähyksi. Jäähyn aikana NoPs:in ylivoima pääsi rankaisemaan ja tilanne oli jälleen tasan. Loppu pelissä valitettavasti NoPs onnistui paremmin maalinteossa ja peli päättyi lukemin 2–6 NoPs:ille.


Ensimmäisen pelin jälkeen lähdimme sisuuntuneena kohti toista turnauspäivän peliä ja vastassa oli tällä kertaa Yilves. Peli oli jälleen tasaista ja toiseen erään lähdettiin tilanteessa 0–0. Toisen erän alettua Jasmiina Kattelus #30 onnistui maalinteossa Annika Marttila #8 syötöstä. Toisen erän lopussa Anastasiia Nikolenko #7 kasvatti maalillaan johtoasemaamme. Kolmannessa erässä näkyikin jo enemmän maaleja puolin ja toisin. Ensin Yilves onnistui kaventamaan tilannetta, mutta ei aikaakaan, kun Lilli Vallinmäki #14 teki maalin Misa Nurminen #17 syötöstä. Tämän jälkeen vuorostaan Misa #17 onnistui tekemään maalin Helmiriitta Vikman #27 avustuksella. Juuri ennen ottelun loppua Yilves pääsi vielä kaventamaan, mutta ottelu loppui meille luvuin 4–2.


Erityismaininta Anni Larkomaalle, joka tuurasi hienoilla torjunnoillaan turnauspäivänä maalilla

joukkueemme varsinaisen maalivahdin sairastuessa.

Päivän Tampittareksi valittiin hienosti pelannut ja valtavasti kehittynyt Misa Nurminen #17!

Seuraavan kerran pelataan Spiralilla meidän kotiturnauksessamme, kun vastaamme asettuu Iku sekä Gunners II.


Annika Marttila #8

58 views0 comments

Recent Posts

See All

2- joukkueen vuoden ensimmäinen turnaus Ylöjärvellä

Joululomat oli lusittu, kun SBS Tamppi pääsi pelaamaan vuoden ensimmäistä turnaustaan Ylöjärvelle sunnuntaina 7.1. Tällä kertaa vastaan asettuivat Pirkat III ja NiceTeam. Peleihin valmistauduttiin per

Opmerkingen


bottom of page