top of page

Edustusjoukkueen kauden toinen pelireissu Raumalle

Lauantaina 3.2. SBS Tampin edustusjoukkue suuntasi peleille kohti Raumaa. Päivän vastustajina oli tiedossa kotona pelaava Rauman SalBa sekä Huittisista tuleva SBS Rupu. Molempien joukkueiden kanssa edelliset tämän kauden kohtaamiset ovat olleet todella tiukkoja, joten 4 pistettä lähdimme Raumalta hakemaan.

Kuva: Hanna Kalliolaakso

Ensimmäisessä pelissämme Salbaa vastaan kesti molemmilla joukkueilla hieman herätä peliin. Tapahtumia ei ensimmäiseen erään siis tullut kummankaan joukkueen puolelta. Toisen erän puolivälissä raumalaiset pääsivät yhden maalin johtoon ylivoiman ansiosta. Hetki sen jälkeen pääsi SalBa jo kahden maalin etumatkalle. Kolmannen erän alussa vastustajat johtivat meitä jo kolmella maalilla, mutta hieman sen jälkeen #22 Amalia Yli-Kärkelä hankki meille rangaistuslaukauksen. Treeneissä paljon rangaistuslaukauksia maalivahti Emmalle treenannut Amalia meni myöskin tekemään rankkaria ja hienoilla veiveillä sai aikaan Tampin ensimmäisen maalin. SalBa kuitenkin sai aikaiseksi vielä yhden maalin tähän otteluun. Pienen toivon kipinän meille kuitenkin antoi #61 Minea Aalto tehdessään maalin pari minuuttia ennen ottelun loppua. Ottelu päättyi 2–4 SalBalle.

Toisessa pelissä vastustajaksi asettui SBS Rupu. Katsomosta pelejä tauolla seuratessamme huomasimme, että tulemme saamaan Rupua vastaan paljon enemmän tilaa SalBaan verrattuna. Ja niin se myös olikin. Peli alkoi pienellä herättelyllä Rupun tehdessä ensimmäisen maalinsa heti ensimmäisessä vaihdossa. Meille siis paljastui, että vastustaja on hyvä syöttelemään pitkiäkin etäisyyksiä. Kuitenkin pari minuuttia tämän jälkeen #5 Ruut Rajamäki teki Tampin avausmaalin #61 Minea Aallon syötöstä. Hetkeä myöhemmin #16 Laura Koivula viimeisteli maalin #2 Aurora Aaltosen syötöstä. Ensimmäisen erän viimeisen viiden minuutin aikana Rupu kuitenkin teki kaksi maalia meidän verkkoihimme. Tilanne ensimmäisen maalirikkaan erän jälkeen siis 2–3 Rupulle. Toisen erän alussa Tamppi pääsi tasoihin #7 Ella Tähtisen maalilla #17 Minttu Virtasen syötöstä. Rupu nousi jälleen yhden maalin johtoon, mutta #16 Laura Koivula toi Tampin taas tasoihin pelin toisella maalillaan #17 Minttu Virtasen syötöstä. Kolmannen erän alussa saimme ylivoiman, jonka #18 Iida Vesanto hyödynsi #16 Laura Koivulan syötöstä. Vain hetki sen jälkeen Rupu kuitenkin tasoitti pelin vielä 5–5. Pelin viimeiset 10 minuuttia oli Tampin pyöritystä hyökkäyspäässä, mutta harmillisesti lukuisista maalipaikoista huolimatta emme pystyneet enää voittomaalia tekemään.

Päivästä jäi kuitenkin käteen loppujen lopuksi hyvä fiilis sekä yksi piste. Olimme erityisen tyytyväisiä siihen millaista peliä SBS Rupua vastaan pelasimme. Päivän Tampittarena palkittiin hienosti molemmat pelit maalilla taistellut maalivahtimme #75 Anni Lehtinen.