top of page

Edustusjoukkue Hämeenlinnassa 28.1

Aamulla autot starttasi kohti Hämeenlinnaa ja valmiina kohti päivän pelejä. Ensimmäinen peli oli Steelersiä vastaan. Peli alkoi tasaisesti ja molemmilla oli paikkoja laittaa pallo maalin. Tamppilaisten harmikseen ajassa 12.12 Steelers tekee ensimmäisen erän ainoan maalin. Tokaan erään lähdetään 1-0 tappio asemasta.

Toinen erä ei lähde käyntiin Tamppilaisten kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun Steelers menee johtoon 2-0 ajassa 16.45. Tästä Tamppilaiset ei kuitenkaan lannistu vaan kova vääntö jatkuu. Ajassa 20.16 #17 Minttu Virtanen pommittaa pallon maaliin #11 Nea Groundstroemin syötöstä. Toiseen erään ei muita tilastomerkintöjä tule ja kolmanteen erään lähdetään tilanteesta 2-1.

Kolmas erä lähtee käyntiin samalla kaavalla kuin toinen erä ja ajassa 31.46 Steelers tekee kolmannen maalinsa. Ei kuitenkaan montaa minuuttia mene kun #18 Päivi Riutta sijoittaa pallon tarkasti maaliin #5 Katja Gartonin hyvästä syötöstä. Tämän jälkeen Steelers onnistuu kuitenkin maalinteossa kahdesti ja tilanne on 5-2. Ajassa 41.15 #10 Venla Koivuinen pistää pallon näppärästi ylänurkkaan #25 Jenny Tokion syötöstä. Peli jatkuu tasaisena ja Tamppilaisilla on paikkoja kaventaa, mutta ei onnistu siinä. Steelers tekee vielä pelin viimeisellä minuutilla maalin ja ensimmäinen peli päättyy ikävään 6-3 tappioon.


Päivän toinen peli oli SBS Wirmo Akatemiaa vastaan, joka on tällähetkellä toisena sarjataulukossa. Oli tiedossa kova peli johon lähdettiin hyvällä taistelu ilmeellä. Ensimmäinen erä oli kovaa vääntöä, jossa ei helposti pallosta luovuttu. Paikkoja oli ja ylivoimaakin päästiin testaamaan. Erä päättyi kuitenkin 0-0.

Toiseen erään lähdettiin samalla taistelu ilmeellä. Peli jatkui kovatempoisena ja Tamppilaiset keräsi hyvin mustelmia reisiin. Tästä huolimatta vastustaja pääsi rokottamaan kolme kertaa ja erä päättyi 3-0 Wirmolle.


Viimeisessä erässä Tamppilaiset pääsi kaksi kertaa pelaamaan ylivoimaa ja kerran koittamaan rangaistuslaukausta. Nämä ei tuottanut toivottua tulosta ja vastustajan tehdessä vielä kaksi maalia peli päättyi 5-0 Wirmolle.#7 Alisa Hirvelä

39 views0 comments

Comentarios


bottom of page