top of page

Edustusjoukkue Espoossa 18.2

Tärkeät pelit oli tiedossa. Tampin voittaessa kaikki loput pelit olisi mahdollisuus päästä vielä karsimaan sarjapaikan pitämisestä.

Ensimmäinen peli pelattiin MIG:ä vastaan. Peli lähtee hyvällä sykkeellä käyntiin. Erää kulunut kolme minuuttia ja Tamppi pääsee pelaamaan ylivoimaa. Ylivoima tuottaa tulosta ja tilanne on 1-0. Maalin tekijänä on #18 Päivi Riutta ja syöttäjä #11 Nea Groundstroem. Erän puolessa välissä Tampille tulee parin minuutin musta hetki ja MIG pääsee johtoon 1-4.

Toisessa erässä #3 Hannele Mäkelä laittaa pallon vastustajan maaliin #21 Vilma Vähälän syötöstä. Iloa ei kuitenkaan kauan kestä, kun MIG tekee viidennen maalin. Toiseen erään ei muita tilastoja tule ja kolmanteen erään lähdetään 2-5 tilanteesta.

Kolmas erä alkaa ja #31 Jenni Stenholm pistää pallon häkkiin #7 Alisa Hirvelän syötöstä. Vastustaja tekee muutaman maalin lisää ja tilanne 3-7 MIG:lle. Tamppi lähtee kuromaan maalieroa kiinni ja #10 Venla Koivunen pommittaa kaksi maalia vastustajan maaliin #18 Päivi Riutan ja #6 Noora Kurkisen syötöstä. Tamppi pelaa viimeiset minuutit ilman maalivahtia ja vastustajan tehdessä maalin, peli päättyy 5-8 MIG:lle. Tämän johdosta Tamppi tulee pelaamaan ensi kaudella 2. divisioonaa.

Toiseen peliin lähdettiin pelaamaan ilman paineita. Vastustajana oli Nystars. Ensimmäisessä erässä vastustaja pistää pallon maaliin kahdesti. Tamppi ei saa omista maalipaikoista sisään ja erä päättyy 2-0 Nystarille.

Toinen erä alkaa Nystarin tehdessä kaksi maalia. Tamppi ottaa aikalisän ja sen jälkeen #6 Noora Kurkinen tekee maalin #22 Emilia Ollikkalan syötöstä. Erä päättyy 4-1.

Kolmannessa erässä #18 Päivi Riutta tekee maalin #61 Ellinoora Vikmanin syötöstä. Vastustaja iskee omista paikoista sisään ja peli päättyy 9-2 Nystarille. Vaikka peliin pystyttiin lähtemään ilman paineita, Tamppilaiset ei saanut parastaan peliin ja pelistä huokui väsymys pitkään tappioputken.