top of page

Edustus Turussa 6.1

"Me käymme loppiaisen viettohon.."


Joulu tuli ja meni ja loppiaista päästiin viettämään pelien merkeissä, kun Tamppi suuntasi kohti Turkua ja Bolt Gardenia. Päivä alkoi mitä mainioimmin, kun Turussa loisti aurinko kirkkaalta taivaalta kireän pakkasen purressa.

SalBa - SBS Tamppi 2-1


Vastassa ensimmäisenä olivat raumalaiset, SalBa. SalBan kanssa on tullut edellisten kohtaamisten myötä hyviä vääntöjä, sen tiesi jo etukäteen että heitä vastaan pelataan kovaa.

Ja kovaahan se oli. SalBa pääsi niskan päälle ajassa 4.42 kulmavaparimaalilla. Sen jälkeen hinkattiin pitkään tasoittavaa maalia. Kaikenlaista ihmeellistä päästiin kokemaan, kun SalBalle tuomittiin kuusi jäähyminuuttia alle minuuttiin. Tamppilaiset pääsivät pyörittämään 5vs3 ylivoimaa kaksi minuuttia ja siihen perään vielä 5vs4 2min. Salba pääsi kuitenkin yllättämään erittäin korkealla alivoimalla ja pelaamaan sekunteja tampilta pois. Ylivoima ei onnistunut verkkoa heiluttamaan ja kolmanteen erään jatkettiin lukemissa 1-0.


Toinen erä oli erittäin hyvää peliä Tampilta ja kolmanteen lähdettiin odottavaisin mielin. Kannustus oli huipussaan niin omalla vaihtopenkillä kuin katsomossakin. Kiitokset kaikille sukulaisille, ystäville ja muille tamppihengen ylläpidosta!

Sitten se viimein tapahtui: Jenni "se vanhempi" Stenholm #31 veti pallon maaliin Minttu "pullo" Virtasen #17 syötöstä. Ai että sitä riemua! Tilanne on tasan 1-1.


Riemu ei kuitenkaan riittänyt loppuun asti, kun Salba meni 2-1 johtoon ajassa 43.49. Maalia tamppi ei enää saanut, mutta Nea "hirvi" Groundstroem #11 kruunasi ottelun ottamalla pelin viimeisellä sekunnilla 2min jäähyn työntämisestä. Peli siis SalBalle 2-1.


SBS Tamppi - FBC turku 2-3

Toisena vastuksena oli FBC Turku. Ottelu oli varsinaista kissa-hiirileikkiä. Turku aukaisi maalihanat ajassa 2.59, tamppi seurasi perässä ajassa 7.09, kun Päivi "kapu" Riutta #18 syötti Tipe "ilves" Rajalalle #27 huikean syötön ja Tipe viimeisteli kauniisti ylämummoon.


Tuuri oli taas vahvasti kaverin puolella, kun maalit kimpoilivat ties mistä, kuten olkapäästä, meidän maaliin. Pöh. Noh, ei jäädä suremaan liikaa vaan painetaan niitä maaleja sisään niin kun Jenni "kuuma lapa" Stenholm näytti juuri ennen ensimmäisen erän loppua Elisa "korso best" Kososen #23 syötöstä. Tilanne tasan 2-2.

Juuri ennen toisen erän loppua ajassa 29.59 turkulaiset pääsivät rokottamaan pelin numeroihin 2-3, jotka jäivät loppulukemiksi.


Tampin tehot Turussa:

#17 Minttu Virtanen 0+1

#18 Päivi Riutta 0+1

#23 Elisa Kosonen 0+1

#27 Tiia Rajala 1+0

#31 Jenni Stenholm 2+0


Pettymys on toki suuri, kun kotiin lähdettiin tyhjin käsin, mutta täytyy sanoa, että joukkueen henkinen kasvu on ollut huikeaa. Alkukaudesta pelejä hävittiin lähestulkoon pystyyn, mutta nyt peli-into ja fyysisyys on aivan eri tasolla. Nyt vaan täytyy ruveta laittaan ne maalit sisään niistä monista paikoista mitä saadaan. Tästä on hyvä jatkaa, harjoitellaan edelleen niin ollaan valmiina seuraavan kerran Hämeenlinnassa Nummikeskuksella lauantaina 28.1.!
Kuva: Esa Takalo, esatakalo.kuvat.fi


36 views0 comments

Comments


bottom of page