top of page

Edustuksen vierailu Jyväskylään

Kaunis lauantai päivä, aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja lämpötila vähän päälle 0 asteen, ei parempia lähtökohtia pelipäivälle. Autojen keulat oli suunnattu kohti Jyväskylään jossa vastaan asettui uusi tuttavuus Fb Factor ja jo Suomen cupissa tuttu O2-jkl II.


Ensin vastaan asettui Fb Factor, joka aloitti pelin todella korkealla karvauksella, joka tuotti ongelmia Tampin avauspeliin. Vastustajan kova paineistus tuotti tulosta ja 5 minuutin kohdalla pallo löysi tiensä Tampin maaliin. Pari minuuttia myöhemmin Tamppi joutui alivoimalle ja Factor rokotti tilanteeksi jo 0-2. Factor iski vielä kerran erän aikana ja erätauko lähdettiin viettämään lukemista 0-3 Tampin parista maalipaikasta huolimatta.


Toiseen erään asteli jo hyvin erinäköinen Tamppi ja omasta pelistä alettiin saada kiinni. En tiedä oliko ensimmäisessä erässä kuuluisat bussijalat, vaikka bussilla ei paikalle saavuttu, sillä peli parani huomattavasti. Erän puolessa välissä Noora (#6) sai laidassa pallon ja lähti ajamaan keskelle ja pallo löysi tiensä vastustajan maalin verkkoihin. Maalista Tamppi sai lisää virtaa peliinsä ja paikkoja erän lopussa oli vielä tehdä lisää mutta kolmanteen erään lähdetteiin tilanteessa 1-3.


Kolmas erä alkoi pienellä peluutuksen kaventamisella ja se alkoi tuottaa tulosta. Factorin avauspeli alkoi hapuilemaan ja Tamppi pääsi maalipaikoille. Kolmatta erää oli pelattu reilu 7 minuuttia, Amalia (#22) sivalsi pallon Factorin maaliin ja peli 2-3, esityön tähän maalin tarjosi Milla (#4) Tamppi debyytissään. Vajaa 50 sekunttia myöhemmin Laura (#16) tarjosi pallon Alisalle (#13), joka vei Factorin alimman puolustajan kahville ja viimeisteli läpiajon päätteeksi tilanteeksi 3-3. Tampin kolmen minuutin tehohetki huipentui, kun Laura (#16) iski pallon verkkoon neljännen kerran Factorin verkkoon, Hannelen (#3) esityöstä ja peli 4-3 Tampille. FActor pääsi yrittämään maali rakkarista, mutta Emma (#92) otti pallon varmasti kiinni ja pienet tuuletukset perään. Tamppi kesti Factorin lopun rynnistyksen ja pisteet lähtivät kohti Tamperetta.


Pelin lopun jännityksestä voi kertoa sen, että allekirjoittaneella peli jälkeen kädet tärisivät jonkun aikaan. Voittopelin jälkeen piti kuitenkin nopeasti siirtää katseet ja keskittyminen kohti seuraavaa peliä, jossa vastaan asettui O2-JKL II.


Tamppi lähti peliin hakemaan revanssia kirvelevästä Suomen cupin jatkoaikatappiosta. Pelin alusta asti näki, että Factor peli oli vaatinut veronsa ja se vaikutti Tampin peliin. Vastustaja hyödynsi tilanteen ja tuli heti pelin alusta asti korkealta kiinni ja tuottaen Tampin avauspeliin ongelmia. Vastustaja oli heti alussa asti pelissä kiinni ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin vastustajan 2-0 johdossa.


Pelin edetessä huomasi kuinka jalka alkoi painaa entistä enemmän ja Tamppi ei päässyt missään kohtaan kunnolla peliin mukaan.Toisessa erässä O2 iski neljästi ja Tamppi ei onnistunut maalinteossa muutamasta paikasta huolimatta, joten erätaukoa lähdettiin viettämään tennis lukemissa 6-0.


Viimeiseen erään Tampin peli piristyi ja pallo saatiin kerran maaliinkin, mutta tuomari hylkäsi maalin korkeanan mailalana. Tampilla oli paikat tehdä parikin maalia, mutta tällä kertaan ei onnistunut ja O2 kävi ottelun lopussa viimeistelemässä vielä yhden, joten lopputulokseksi merkittiin lopulta 7-0.


Tuliaisena peleistä tuli voitto ja tappio ja kahden hyvin erilaisen pelin opit. Näitä lähdetään harjoittelemaan ja hiomaan ennen seuraavaa turnausta, joka pelataan 11.11 Ylöjärven liikuntakeskuksella. Tampin pelit alkavat kello 11 ja klo 13.40, joten nähdään silloin hallilla!!


Valmentaja Korpela kiittää ja kuittaa tämän raportin kirjoittamisesta.26 views0 comments

Comments


bottom of page