top of page

Edustuksen "Kotiturnaus" Ylöjärvellä 10.12

Tampin vuoden 2022 viimeinen turnaus! Tampilla oli 10.12. kotiturnaus, mutta valitettavasti salibandyliiton pienen mokan takia pelit jouduttiin järjestämään Ylöjärvellä koti hallin sijaan. Mutta tärkeintä että päästiin pelaamaan.


Ensimmäisen pelin Tamppi pelasi aamusta SALBAa vastaan. Peliin lähdettiin hyvällä fiiliksellä ja aattella että saataisiin rikottua häviöputki. Kokoonpanossa Tampilla oli kolme kokonaista kentällistä pelaajia ja sen lisäksi kaksi aloitti penkiltä. Ensimmäisessä erässä näkyi viikkojen harjoitusten tulos hienosti. Pallon kanssa maltettiin olla ja syötöt onnistuivat kavereille. Toisessa erässä pakka vähän repesi ja palattiin vanhaan peli tapaan, jolloin tekeminen ei ollut enään niin varmaa ja josta vastustaja sitten alkoi sakottamaan. Toisessa erässä kumminkin kuunneltiin kannustus huutoja ja saatiin maali aikaiseksi. Maalin tekijänä toimi nro. 11 Nea Groundstroem ja syöttäjänä nro. 17 Minttu Virtanen. Kolmannessa erässä saatiin pakka takaisin kasaan ja malttia peliin, sekä tekemiseen. Se ei valitettavasti tällä kertaa riittänyt vielä voittamiseen. SALBA hyödynsi hyvin tilanteitaan ja pelasi rohkeasti. He pelasivat myös kovaa oman kuin meidän maalin edessä. Neljä jäähyä SALBA.n tytöt ottivat kovan pelityylinsä ansiosta, ja niistä Tamppi aktiivisesti maali paikkaa etsi mutta ei saanut niissä maalia aikaiseksi. Yhden maalin SALBA sai onnistuneesta rankkarista. Peli päättyi lukemin 1-5 SALBA:lle. Maalissa Tampin oma nr 75 Anni Lehtinen koppasi pelistä 11 torjuntaa.


Toinen peli pelattiinkin vasta illalla puoli kuuden maissa Northen Staria vastaan. Tauolla Tampin pelaajia olikin kerennyt tehdä monenlaisia asioita, aina jääkiekkopelin seuraamisesta Nokia areenalla tentin tekoon asti. Mutta tauko oli tehnyt kyllä hyvää ja vuoden 2022 viimeiseen peliin lähdettiin hakemaan onnistumisia ja sitä pitkään haluttua voittoa. Toisen pelin kokoonpanossa Tamppi pyöritti kolmea hyökkäyskenttää viidellä pakilla. Ensimmäinen erä alkoi lupaavasti Tampilta, oltiin maltillisia, pidettiin maalin edusta kiinni ja syötettiin kaverille hyvin. Toisessa erässä jatkettiin hyvää tekemistä ja saatiin monta hyvää maalinteko paikkaa. Kolmannessa erässä alkoi pieni väsymys ja turhautuminen näkymään pelaajissa, mutta jatkettiin silti hyvää tekemistä ja maalipaikan hakemista. Maali saatiin lopuksi tehtyä ja siitä kerettiin innostua, kunnes tuomari vihelsi sen hylätyksi, johtuen siitä että Tampilla oli kuusi pelaajaa kentällä. Siitä Tamppi joutui pelaamaan viimeisen 5 minuutin sisällä alivoimaa sen 2 minuuttia. Peli loppui lukemin 3-0 Northen Stari:lle. Peli oli hyvää ja maalipaikkoja oli paljon Tampille, mutta viimeistely jäi uupumaan ja vastustajan maalivahti napsi taitavasti pallot. Maalissa toisessa pelissä nr 1 Sille Sinor, joka koppasi pelissä 13 torjuntaa.


Turnauksen tampittaren ansaitsi nro 7 Alisa Hirvelä, upeasta työstä kentällä ja huikeasta kehityksestä. Onnittelut! Tämä olikin Tampin viimeinen turnaus tältä vuodelta. Pelit jatkuvat ensi vuoden puolella Turussa 6.1. Sport Garden hallissa. Sielä vastassa SalBa ja FBC Turku Akatemia. Hyvää rauhallista alkavaa joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta!


#1 Sille

33 views0 comments

Comentarios


bottom of page