top of page

2- joukkueen vuoden ensimmäinen turnaus Ylöjärvellä

Joululomat oli lusittu, kun SBS Tamppi pääsi pelaamaan vuoden ensimmäistä turnaustaan Ylöjärvelle sunnuntaina 7.1. Tällä kertaa vastaan asettuivat Pirkat III ja NiceTeam. Peleihin valmistauduttiin perinteisillä alkulämmittelyillä kapteeniston johdolla. Kokoonpano oli hieman vajaa sairastumisten takia, joten peleihin lähdettiin yhdeksällä kenttäpelaajalla. Ensimmäinen peli pelattiin Pirkkoja vastaan. Tamppi oli alusta alkaen pelin päällä, ja olikin ensimmäisen erän jälkeen 2-0 johdossa Peppi Koivikon #5 ja Jenna Mertasen #12 viimeistelyiden ansiosta. Toiseen erään ei kuitenkaan lähdetty takki auki, vaan pyrittiin pelaamaan omaa parasta peliä. Tässä onnistuttiin, kun Tamppi iski erän alkuun kolme maalia ja siirtyi 5-0 karkumatkalle Misa Nurmisen #17, Emilia Romppaisen #10 ja Milla Mannismäen #89 maaleilla. Erän lopulla Pirkat kavensivat yhdellä maalilla. Viimeisessä erässä molemmat joukkueet saivat onnistumisia, ja peli päättyi Tampin voittoon lukemin 7-2. Tampin kahdesta viimeisestä maalista vastasivat jälleen kerran Emilia Romppainen #10 sekä #89 Milla Mannismäki. Tästä oli hyvä jatkaa päivän toiseen peliin.

Seuravassa pelissä kohtasimme NiceTeamin ensimmäisen kerran tällä kaudella. NiceTeam oli sarjataulukossa korkealla, joten pelin odotettiin olevan tiukka. Sitähän se olikin alusta alkaen ja maalipaikkoja oli runsaasti puolin ja toisin. Ensimmäisessä erässä maalintekoon onnistui kuitenkin vain vastustaja. Toiseen erään lähdettiin lukemissa 1-0 vastustajan eduksi. Valitettavasti NiceTeam teki toisen maalinsa heti toisen erän alkuun. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu, vaan seuraavaksi oli Tampin kavennusmaalin aika, josta vastasi Misa Nurminen #17. NiceTeam onnistui kolmannen kerran ajassa 25:19. Milla Mannismäki #89 kuitenkin iski toisen erän loppuun maalin, ja Tamppi kavensi lukemiin 3-2. Kolmanteen erään mentiin jännittävässä tilanteessa. Kolmannen erän ensimmäisen maalin iski tuttuun tapaan vastustaja, mutta se ei lannistanut, sillä pääsimme pian tämän jälkeen Aino Ruposen #30 ja Milla Mannismäen #89 maalien avulla 4-4 tasoihin. Vaikka kolmannessa erässä saimme hienoja onnistumisia, oli lopputuloksena pelistä meille häviö. NiceTeam iski voittomaalinsa pelin viimeisellä minuutilla. Peli oli hyvin tasainen, mutta päättyi 5-4 NiceTeamin voittoon.

Pelaaminen oli molemmissa peleissä siistiä, sillä otteluissa ei jäähyjä nähty laisinkaan. Turnauksen tampittareksi kruunattiin valmentajamme Ida Simonen #37, joka osoitti sitkeyttään ja huikeaa pelaamistaan molemmissa peleissä. Turnauksesta meille jäi käteen kaksi pistettä. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kotiturnaukseen 13.1. Tamppi Areenalle, jonne kaikki ovat tervetulleita kannustamaan Tamppia ja nauttimaan kahvion herkuista!