top of page
Pelaajat kaudella 2019-2020
#1 SINI KYLÄ-KAILA
17853957949687585.jpg

Lempinimi: Simppa, sindepinde

Pelipaikka: maalivahti

Kotipaikkakunta: Laitila

Mitä opiskelet/teet työksesi: Opiskelen viimeistä vuotta sairaanhoitajaksi TAMK:ssa

Kuinka kauan olet pelannut, ja missä seuroissa: Olen aito SBS Tampin kasvatti! Nyt kolmas kausi menossa, säbäilyvuosia neljä takana. Aikaisempaa urheilutaustaa on ringetessä, pesäpallossa ja sun muussa

Pelipäivän rutiinit: Herääminen n. 6h ennen ekan peli alkua, kävely ja sitten kaurapuurolle, sellanen alkuverkka, että hiki valuu.

Paras säbämuisto: ihan ensimmäinen säbäpelini ikinä, josta tuli heti nollapeli

Idoli: Dwayne Roloson, Sebastian Aho, Miikka Kiprusoff

Pelikaverien kommentit Sinistä: Mielettömän hauska ja sosiaalinen, iso persoonallisuus. Älyttömän nopea ja lahjakas veska. Energinen sähiköinen maalissa, jok aomaa yhden parhaimmista, ellei parhaimman heittokäden. Maalissa hyörimisen lisäksi energiaa riittää hyvin kentän ulkopuolella, missä Sini  naurattaa touhuillaan muuta joukkuetta pitäen maalivahtien juttujen tason laadukkaasti erittäin alhaalla. Superhyvä mokke, joka kannattelee joukkuetta vaikka yhdellä kädellä. Piristää aina pirteällä läsnäolollaan jokaisissa treeneissä ja muissakin tapahtumissa.

#92 EMMA KERILAHTI
FB_IMG_1567336913080.jpg

Lempinimi: Emsu
Pelipaikka: Maalivahti

Kotipaikkakunta: Hyppyrimäkien ja radiomastojen juurest eli Lahest!

Mitä opiskelet/teet työksesi: Valmistuin joulukuussa 2019 TTY:ltä tuotantotalouden diplomi-insinööriksi ja olen oman alan töissä

Kuinka kauan olet pelannut, ja missä seuroissa: 15 vuotta pelannut ja SBS Tampin lisäksi Sbandyssä ja NST:ssä

Pelipäivän rutiinit: Pelipäivän pyhä kolminaisuus on ruoka, musiikki ja ulkoilu

Paras säbämuisto: Parhaat muistot junnuvuosilta eli Pohjola Cupin voitto ja nuorten maajoukkueleirit ja pelit. Näin myöhemmällä iällä SBS Tampin kanssa pelatut OSM:t on aika hyvin muistissa.

Idoli: Henri Toivoniemi ja Jonna Mäkelä säbän puolella ollu esikuvina

Pelikaverien kommentit Emmasta: Emma on mielettömän kova veska, jolla on joukkueen jäätävimmät kuiti ja hyvät läpät. Tulisieluinen luonne, jok apitää joukkuetta pystyssä aina joukkueen huonoimmillakin hetkillä. Emman kyllä kuulee aina missä menee, jä lisäksi hän luo hyvää joukkuehenkeä. Erään sanoin: "Emma on ylivoimaisesti paras maalivahti, jonka kanssa olen pelannut ja luottamus häneen nostaa oman pelin tasoa, koska uskaltaa pelata rohkeammin." Emma on mahtava ihminen sekä kentällä että kentän ulkopuolella, joll aon 120%:sti tunteet mukana pelissä. Läppäkin lentää kyllä melkoisen lennokkaasti välillä, vaikka laatutakuu ei yllä ihan 100%:n. Hän on joukkueen todella tärkeä palanen.

#5 MAARET HÖRKKÖ
17863777012558763.jpg

Lempinimi: Hörppy

Pelipaikka: Laitahyökkääjä

Kotipaikkakunta: Sysmä

Mitä opiskelet/teet työksesi: opiskelen 4.vuotta sosiaalipsykologiaa Tampereen Yliopistossa

Kuinka kauan olet pelannut ja missä seuroissa: ~16 vuotta pelannu, seurat BB-88 Sysmästä, rinnakakisedustuksella Joutsan Flanelsissa ja nyt nelisen vuotta SBS Tampissa.

Pelipäivän rutiinit: Pelipäivän pakolliset hyvä breku ja menevää musiikkia.

Paras säbämuisto: OSM ja erityisesti Czech openit ollu parhaita tapahtumii säbän parissa

Idoli: Krister Savonen, Teemu Pukki, Lauri Markkanen

Pelikaverien kommentit Maaretista: Maaret on hauska ja upee ihminen kentällä ja kentän ulkopuolella. Maaretilla on myös huikee veto ja hän laittaa jalat liikkeelle kentällä sekä jälkipeleillä. Maaret on ollut jo usean vuoden joukkueen vakiokalustoon kuuluva hyökkääjä, joka tekee tuhoisaa jälkeä hyökkäyksessä. Viime kaudelle jouduimme luopumaan Maaretista hetkellisesti vaihdon vuoksi, mutta onneksi hän on tullut takaisin ja selkeästi kovempana kuin koskaan! Alkukauden vire on nimittäin ollut Maaretilla loistava. Nimensä mukaisesti Hörppy on myös kova mukimuija ja kunnon pukukoppipersoona. Ihana koko joukkueen höppänä, jota ilman ei pärjättäisi!

#6 TARU LINTULA
FB_IMG_1567433281773.jpg

Lempinimi: Tarzan, Tape

Pelipaikka: Puolustaja

Kotipaikkakunta: Forssa

Mitä opiskelet/teet työksesi: Materiaalitekniikkaa Tampereen Yliopistossa

Kuinka kauan olet pelannut, ja missä seuroissa: yht. 11v, FoSu, Hatsina II ja SBS Tamppi

Pelipäivän rutiinit: Ei mitää erityistä, jos nyt jotai pitää sanoo nii nukun nii pitkään ku pystyy, koska en koskaa pysty syömää mitää aamupalaa ja ei oo muitakaa aamurutiineja ja sit tarkistan miljoona kertaa et kaikki kamat on mukana

Paras säbämuisto: OSM:t ja pelireissut

Idoli: En osaa sanoo tähän mitään

Pelikaverien kommentit Tarusta: Taru on rauhallinen sekä siviilissä että kentällä, pelaa siististi eikä turhia hötkyile. Rauhallinen ja varma pakki, jok apitää oman pään puhtaana. Kun Taru on kentällä, omissa ei soi! Tarulla on pakille kaivattua pallovarmuutta ja hän rauhallisella otteellaan sopii tähän ei niin rauhalliseen joukkueeseen. Taistelutahtoa löytyy vaikka muille jakaa. Kentän ulkopuolella Taru on iloinen ja tärkeä joukkueen tasapainottaja. Huumori alöytyy juuri sopivasti ja oikeissa paikoissa hyvällä maulla. Taru on kaiken kaikkiaan korvaamaton pala joukkueen puolustusta niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

#8 MONA TAKALO
17872278199538737.jpg

Lempinimi: Monki tai Monni

Pelipaikka: Tällä kaudella pääasiassa pakki, kaikki pelipaikat kyllä tulleet vuosien mittaan tutuksi.

Kotipaikkakunta: Tampere (tai no syntynyt Kuopiossa)

Mitä opiskelet/teet työksesi: Tampereen lääkiksessä 3. vuosi menossa

Kuinka kauan olet pelannut ja missä seuroissa: Aloitin KooVeessa ehkä joskus 2004 (?) ja siellä pelannut junnusarjoja A-tyttöihin asti, tämän jälkeen Classicin naisissa & A-tytöissä. Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen paluu pelikaukaloihin SBS Tampin jengissä.

Paras säbämuisto: SM-kullat junnuvuosilta & naisista

Idoli: Oon vähän huono ketään idoloimaan, mutta esim. Kassu Saarinen tehnyt ainakin kovan salibandyuran

Pelikaverien kommentit Monasta: Mona on viekkeläjalkainen puolustaja, joka taistelee viimeiseen asti. Mona on todella pallovarma ja omaa tulisen kudin. Monalla on vahva salibandytausta, mikä näkyy varmassa pelaamisessa. Luottopakki, jok atekee töitä joukkueen eteen juosten vastustajat kumoon! Kentällä ja kentän ulkopuolella Mona hurmaa ihmiset valloittavalla hymyllään ja iloisuudellaan, ja tuo aina positiivista energiaa mukanaan. Mona on tärkeä osa joukkuetta kentällä ja kentän ulkopuolella. IHanaa, että Mona on mukana jengissä!

IMG_20190227_135652_599.jpg
#9 MARJO "MAMI" JÄRVINEN

Lempinimi: Mami, Porno-Mami, Rata-Mami..

Pelipaikka: puolustaja

Kotipaikkakunta: Jämsä

Mitä opiskelet/teet työksesi: Valmistuin viime joulukuussa TTY:ltä DI:ksi, jossa opiskelin yhdyskuntarakentamista ja liikennepuolta

Kuinka kauan olet pelannut, ja missä seuroissa: Kauan ja SBS Tampin ylpeä kasvatti

Pelipäivän rutiinit: Ei ole

Paras säbämuisto: Hurjat reissut Viroon ja Suomen maassa, mahtava joukkue SBS Tamppi

Idoli: Ei ole paitsi Äiti ja Isä

Pelikaverien kommentit Mamista: Mami pärjää puhepelillä. Hän on joukkueen äitihahmo, jok apitää pallon varmasti hallussa samalla selittäen pelinkulkua ääneen. Mami on kokemuksen SYVÄ rintaääni, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää. Mami on oman radio-ohjelman pitämisen lisäksi erinomainen kuuntelija. Mami on aktiivisesti mukana myös joukkueen iltaohjelmissa ja puhetta riittää myös kentän ulkopuolella. Mami tunnetaan vaatekriiselijänä, joka mojiton nähdessään sekoaa täysin, ts. Mami ei sylje kuppiin. 

#11 SAARA "MARRE" RUOTSALAINEN
FB_IMG_1567336919056.jpg

Lempinimi: Marre

Pelipaikka: Puolustaja

Kotipaikkakunta: ylpeä turkulainen

Mitä opiskelet/teet työksesi: Olen aikaisemmalt akoulutukseltani fitnessvalmentaja, ryhmäliikunnnan ohjaaja ja yhteisöpedagogi, nyt opiskelen terveydenhoitajaksi.

Kuinka kauan olet pelannut, ja missä seuroissa: Olen aloittanut salibandyn 7-vuotiaana, eli nyt menossa 23. vuosi. Aiempia seuroja on monta, mutta mm. AU, E-KI, Loviisan Tor, TPS ja YPA.

Pelipäivän rutiinit: Miehen keittämää kahvia, sekä jonkun varusteen unohtaminen himaan. Plus myöhästyminen, mutta se johtuu usein siitä, että olen Mamin kanssa samalla kyydillä.

Paras säbämuisto: Leiri Virossa Loviisan Torin kanssa 2011. Voitettiin Eestin maajoukkue kahdesti.

Idoli: Mulla ei oo sillai varsinaista idolia, mutta oon aina tykännyt monipuolisista pelaajista, jotka eivät välttämättä ole pistenikkareita, mutta tekevät paljon duunia ja ovat tärkeitä osia joukkueessa. Yksi pitkäaikainen suosikki on ollut SPV:n Jyrki Holopainen.

Pelikaverien kommentit Marresta: Erinomainen lisäys joukkueen kokeneempaan kaartiin. Kokemus niin maalissa kuin kentällä pelaamisesta takaavat sen, että Marren kädet eivät tärise tiukassakaan paikassa niin pelikentillä kuin myös kampauksia taikoessa joukkueen illanvietoissa. Oli vaikea uskoa, että joku voisi tulla haastamaan Mamia joukkueen puheliaimman paikalle, mutta niin kävi. Marre on valloittava persoona, moniosaaja ja aina sanavalmis. Kova tikki, sekä järeä taistelija puolustuksessa. Marre pitää huolta joukkueen terveydestä jumppi aohjaten ja kauneudesta hiuksia laittaen, go Marre!

#13 ERIKA NOJONEN
IMG_20190312_194628_520.jpg

Lempinimi: Eeerika, Eeri, Erkki

Pelipaikka: Puolustaja

Kotipaikkakunta: Siuntio

Mitä opiskelet/teet työksesi: teknis-luonnontieteellistä Tampereen Yliopistossa pääaineena teknillinen fysiikka

Kuinka kauan olet pelannut, ja missö seuroissa: 9-11 vuotta ja Kirkkonummi Rangers ja SBS Tamppi

Pelipäivän rutiinit: Hidas aamiainen, jok asisältää kaurapuuron rahkalla ja teen. Jos on iltapelit, niin silloin rutiineihin kuuluu myös hengailu urheiluvaatteissa koko päivän.

Paras säbämuisto: Tallink Floorball Tournamenttiin osallistuminen ekaa kertaa rangersin naisten kanssa.

Pelikaverien kommentit Eeristä: Eerika nostaa puolustuspäässä hyvin katsetta ja havainnoi kenttää. Eerika on jok apään höylä ja istuu kuin nenä päähän paikkaan kuin paikkaan. Pallovarmana pakkina tunnettu työmyyrä, jok alopettaa hyökkäyksen kuin hyökkäyksen katkoillaan. Kuuliainen, rauhallinen ja käsistään taitava pelaaja, johon voi aina 100%:sti luottaa. Kentän ulkopuolella Eerika tekee paljon duunia joukkueen eteen, sillä hän on SBS Tampin puheenjohtaja, sekä aktiivisesti mukana myös muissa kerhotoiminnoissa. Tunnollinen ja ahkera uranainen, joka osaa kuitenkin vapaalle vaihtamisen varsin hyvin.

#16 JASMIN LAITINEN
IMG_20190303_174805_863.jpg

Lempinimi: Jassu

Pelipaikka: Laitahyökkääjä

Kotipaikkakunta: Pirkkala

Mitä opiskelet/teet työksesi: Politiikan tutkimusta Tampereen Yliopistossa

Kuinka kauan olet pelannut, ja missä seuroissa: En muista tarkkaan, mut varmaan lähempänä kymmentä vuotta mennään. Pirkkalan Pirkoissa suurimman osasn ajasta ja KooVeessa vierailin yhden kauden verran. Nyt tosiaan kolmas kausi SBS Tampissa.

Pelipäivän rutiinit: Tavoitteena saada hyvät unet alle ja syödä säännöllisesti hyvissä ajoin ennen pelejä. Ei mitään muuta ihmeellistä. Tietty yrittää päästä siihen pelikuplaan viimeistään hallille tultaessa.

Paras säbämuisto: Eka SM-sarja maali junnuaikoina, kun pelasin Pirkoissa. Oli muuten vielä meidän eka SM-sarja peli koskaan!

Idoli: Ei mulla varsinaisesti ole. Kaikki joukkuekaverit mua eniten motivoi, eikä niinkään mikään tietty idoli. Joukkue inspiroi yrittään kehittyä ja tehdä aina parhaansa.

Pelikaverien kommentit Jassusta: Jasmin välillä pujottelee röyhkeästi kyselemättä vastustajan puolustuksen läpi. Jasmin on SBS Tampin uudemmasta päästä, joka hyökkäyksessä painaa aina tukka putkella menemään.Jassulle tulee kärkenä pelaaminen luonnostaan, ja hän tekeekin mielettömästi töitä hyökkäyspäässä. Jassulta onnistuu kuitenkin myös nopea juoksu puolustukseen ja hän tekeekin töitä koko kentän alueella. Ulottuvuutensa ansiosta Jassu on välillä todella hankala pelaaja vastustajille. Ihanan tunnollinen ja ahkera persoona, jonka valloittava hymy tarttuu kopissa!

#17 ROOSA LUUKKONEN
17856135256621264.jpg

Lempinimi: Rose Marie, Rose

Pelipaikka: Laitahyökkääjä

Kotipaikkakunta: Alkuperäinen Raahelainen nykyinen Tamperelainen

Mitä opiskelet/teet työksesi: Kauppatieteitä Tampereen Yliopistossa 5.vsk

Kuinak kauan olet pelannut ja missä seuroissa: 7 vuotta ja sitä ennen futista. Raahessa RaaPo ja Tampereella SBS Tampissa nyt 4. kausi.

Pelipäivän rutiinit: Ei muuta kun että aamupalaksi aina smoothie ja tietty kahvia!

Paras säbämuisto: varmaankin ekat OSMt Tamppipaidassa

Idoli: Ei varsinaisesti ole, mutta kaikki tampittaret

Pelikaverien kommentit Rose Mariesta: Rose on nopea ja taitava hyökkääjä, jok atarjoaa hyvin tukea laidassa. Roosa on hyökkäyspäässä maalin edessä todella vaarallinen, mutta hän ei myöskään unohda puolustamista. Hän on säntillinen niin pelikentällä kuin kentän ulkopuolella ja pelaa aina alusta loppuun täysillä. Rose Marie fokusoituu treeneihin ja peleihin satasella, mutta tilanteen ulkopuolella on kaikki huomioon ottava ja ihanan iloinen persoona. Rosella on myös huikea ideapää ja hän on usein äänessä myös saunailloissa. Roosa on sitoitunut treeneissä kävijä sekä vielä vannoutuneempi saunailloissa kävijä. Tanssitaidot ovat omaa luokkaansa.

#18 PÄIVI RIUTTA
17911512865386474.jpg

Lempinimi: Päikky, Päve

Pelipaikka: Tällä kaudella sentteriä, pakkia ja vasenta laitaa

Kotipaikkakunta: Kalvola

Mitä opiskelet/teet työksesi: lakimies/kauppatieteiden opiskelija

Kuinka kauan olet pelannu tj amissä seuroissa: (jos oikein muistan) Kalvolan Keihäässä 5 vuotta, SBS Tampissa 3 vuotta, Pirkkalan Pirkoissa 2 vuotta ja nyt 4. vuosi SBS Tampissa.

Paras säbämuisto: Näitä ihan loputtomasti, mutta yks ihanista on ollu se, kun oon tullu 2014 ekaa kertaa Tampille SBS Tampin try outteihin jännittäen kamalasti ja sitten reenien pääteeks sillonen valmentaja Alina Leppänen ilmoitti, että voin ostaa lisenssin saman tein

Idoli: Joulupukilta oon jo monta vuotta toivonu, jos voisin saada edes pienen palan Viivi Virtasen peliälystä ja syöttötaidoista sekä ripauksen Jessika Lindroosin maalivainusta, mutta vielä en oo toistaseks ollu riittävän kilttinä.

Pelikaverien kommentit Päivistä: Päivi on onneksi saatu takaisin SBS Tampin riveihin muutaman välivuoden jälkeen, sillä hän on todella arvokas osa joukkuetta. Päivi on kentällä ahkera, pelaa molempiin päihin todella hyvin ja taistelee loppuun asti. Päivin mailankäsittelytaidot ja peliäly ovat kehittyneet viime vuosina todella paljon. Päivi osaa latoa maaleja tulisella ja tarkalla kudilla, mutta taitaa myös syöttöpelien salat. Kentän ulkopuolella Päivi on aina iloinen ja myös tunnollinen. Hänen ihana naurunsa saa kaikki hyvälle tuulelle huonoimpanakin päivänä. Hän on myös kaikkien kaveri ja aina valmis auttamaan. Päiviä on myös joskus kutsuttu pilkkimestariksi.. tie mistä tullut! Yhtä kaikki onneksi Päivi on takaisin Tampittarien riveissä!

#19 AINO KATTILAKOSKI
IMG_20190302_205233_818.jpg

Lempinimi: Raipe
Pelipaikka: laitahyökkääjä

Kotipaikkakunta: Kokkola

Mitä opiskelet/teet työksesi: Kansainvälistä politiikkaa Tampereeen Yliopistossa

Kuinka kauan olet pelannut, ja missä seuroissa: Aloitin säbän 10-vuotiaana Kokkolan Nibacoksessa, jossa pelasin about 8 vuottta ja SBS Tampissa nyt viidettä kautta. Pelivuosia siis kertynyt jotain 13 (?)

Pelipäivän rutiinit: Hyvä aamulenkki, huonosti maistuva aamupala, sikana kahvia tai vaihtoehtoisesti nukun pommiin ja juon sikana kahvia. Pelipäivän soittolista pyörii loopilla kuulokkeissa tietty.

Paras säbämuisto: Parhaita on niin monia, esimerkiksi nousu B-tyttöjen SM-sarjaan, kaikki kemuttelut joukkuekavereiden kanssa, hupiturnaukset, hattutempu tiukoissa paikoissa.. Yhden sellaisen tein, kun peliä oli jäljellä 2,5 minuuttia ja nostin joukkueen tasoihin. Hauskin muisto kuitenkin ehkä se, kun voitin yhden kauden jäähykuningattaren tittelin yhdellä 5+2 minuutin jäähyllä, jonka sain ottelun jälkeen heitettyäni mailan vaihtoaitioon.

Idoli: Idolillani on Pavel Datsuykin kädet, Sebu Ahon peliäly, Rob Gronkowskin fysiikka (kun se oli ehjä), Cavanin työmoraali, isäni viisaus sekä Risto-Matti Hakolan ulosanti

Pelikaverien kommentit Ainosta: Aino akuvaa hyvin adjektiivi urheiluhullu, sillä ei taida olla lajia, jotai Aino ei seuraisi. Monipuolinen penkkiurheilufanitus heijastuu myös pelikentälle, sillä Ainolta hoituu kaikki maalinteosta puolustamiseen, ja ei taida olla pelipaikkaa, jota Aino ei pystyisi pelaamaan. Aino on positiivinen ja hauska persoona, sekä kantava voima joukkueen saunailloissa. Pitäkää tämä mimmi mielessä, kuulette hänestä varmasti vielä!

IMG_20190226_122134_710.jpg
#20 EVELIINA LEPPÄNEN

Lempinimi: Eve

Pelipaikka: Keskushyökkääjä/laitahyökkääjä

Kotipaikkakunta: Pirkkala

Mitä opiskelet/teet työksesi: Valmistuin juuri TAMK:sta rakennustekniikan koulutusohjelmasta

Kuinka kauan olet pelannut, ja missä seuroissa: yli 11 vuotta, Pirkkalan Pirkat, Kalvolan Keihös ja Steelers

Pelipäivän rutiinit: Hyvä musiikki

Paras säbämuisto: turnausreissut Ruotsiin

Idoli: Oma isi!

Pelikaverien kommentit Evestä: Eve on uskomattoman nopea ja taitava sisupussi, jok apuheen sijasta TEKEE. TAitaa saippuoida itsensä ennen peljä, sillä sen verran taitavasti puikkelehtii vastustajien läpi. Hän on rauhallinen ja omaa erinomaisen pelisilmän. Eve on itse suloisuus, joka taitaakin olla pelkkää hämäystä, sillä vastustajille hän ei armoa anna. Eve on todella tärkeä joukkuepelaaja ja osaa syöttämisen taidon ja omaa todella kovan ja tarkan laukauksen. Tarvittaessa hän vaikka pelaa yksin viittä vastaan.

IMG_20190225_153048_473.jpg
#21 IDA-MAARIA TERVALA

Lempinimi: Iidu

Pelipaikka: Keskushyökkääjä/laitahyökkääjä

Kotipaikkakunta: Oulu

Mitä opiskelet/teet työksesi: Tampereen Yliopistossa Rakennustekniikkaa

Kuinka kauan olet pelannut, ja missä seuroissa: Pelannu oon 8 vuotta ehkä. Seuroina OFBC, Haukiputaan heitto ja SBS Tamppi

Pelipäivän rutiinit: Pelipäivän rutiinimaisen paljon hyvää ruokaa ja musiikkia.

Paras säbämuisto: Ku joskus junnun apäästiin Seinäjoelle asti SM-karsintoihi ottaaan turpaan, mutta pirun hauskat bussimatkat ja pelit oli koska se joukkue oli täyttä kultaa!

Idoli: Ei ollu idolia ennen ku tutuistuin Sini Kylä-Kailaan. Eli nykyään hän.

Pelikaverien kommentit Iidusta: Iidu on luonteeltaan lepponen, kentällä melko kepponen. Kentällä pallovarma pelaaja, joka liikkuu ja tekee töitä molempiin suuntiin. Ainainen ilopilleri, joka ei sylje kuppiin! Joukkueemme pikkuinen ihana tekkaarivauva, aina piristämässä ja hymy huulilla. Rankasta opiskelusta huolimatta tämä tyttö jaksaa tulla aina treeneihin.

IMG_20190312_135844_345.jpg
#22 SUSANNA LAURILA

Lempinimi: Susse, Sus, Suski, Sussu

Pelipaikka: Laitahyökkääjä

Kotipaikkakunta: Sysmä

Mitä opiskelet/teet työksesi: liiketaloutta TAMK:ssa

Kuinka kauan olet pelannut, ja missä seuroissa: Pelaillu vajaan 18 vuotta ja BB-88 ja Flanels

Pelipäivän rutiinit: Rauhakseen ja ajoissa herääminen, hyvä aamupala, kamojen tsekkausx100, että kaikki mukana.

Paras säbämuisto: Noo näitähän on paljon, mutta esim. C-tyttöinä sm-karsinnat ja tuoreimpana OSM ja tietty paluu kentille polven korjauksen jälkeen

Idoli: ?

Pelikaverien kommentit Sussesta: Susse on tosi taitava pelaaja, jolla on melkoinen rystylämäri (näpit pois alta tai sattuu). Veto kämmeneltäkin harvoin maalivahtiin osuessaan verkon perukoiden sijasta aiheuttaa mustelman. Hyökkäyspäässä ja sarjan tilastoissa on tämän mimmim pelkkää dominointia. Fysiikka, nopeus ja pallonhallinta on sarjan selkeää parhaimmistoa. Kentän ulkopuolella hän on valoisa ja ainutlaatuinen persoona, jonka kanssa ei viitsi haastaa riitaa, koska crossfit Queen. Susse on todella tunnollinen urheilija ja tärkeä osa joukkuetta,

#23 PETRA VAINIKKA
sini.jpg

Tulossa kauden 2019-2020 aikana.

#24 TIIA HOIKKALA
IMG_20190314_202649_570.jpg

Lempinimi: Tiia, TH

Pelipaikka: Puolustaja tai ihan mikä vaan

Kotipaikkakunta: Pirkkala

Mitä opiskelet/teet työksesi: Valmistuin keväällä fysioterapeutiksi TAMK:sta.

Kuinka kauan olet pelannut, ja missä seuroissa: Lajin olen aloittanut varmaankin 10-vuotiaana Pirkkalan Pirkoissa, Classicissa pelasin suurimman osan säbäurastani ja nyt kolmatta kautta SBS Tampissa.

Pelipäivän rutiinit: Koiran kanssa aamulenkki, hyvä aamupala ja kahvia,

Paras säbämuisto: Esimerkiksi Champions Cupit ja suomenmestaruudet. Ja tietenkin ihaniin tyyppeihin on tutustunut tän harrastuksen kautta

Idoli: Monia entisiä joukkuekavereita, jotka junnuvuosina motivoi jatkamaan lajia, sekä pyrkimään samalle tasolle

Pelikaverien kommentit Tiiasta: Omaa superhyvän peliälyn. Jotenkin järkevä ja tolkku likka ja myös tosi mukava kaikille. Luottopakki ja taitava palautteenantaja joukkueen pelistä ja tilanteen rauhoittaja, jos tulee häsä. Tii aon meidän ihan oma fysioterapeuttimme, jok ahoitaa vaivan kuin vaivan. Joukkueen iso sydän ja liideri sekä kopissa että kentällä (jossa pelaa ihan mitä vaan paikkaa). Tiialla on myös superihana koira Edi!

#25
sini.jpg

Tulossa

bottom of page